Publikimet
Drejtori i Përgjithshëm i Agjencisë së Menaxhimit Emergjent nënshkroi marrëveshje bashkëpunimi me JICA Japoneze. Drejtori i Përgjithshëm AME-së z. Fadil Kodra vizitoj Republikën e Turqisë Mbahet punëtoria për të dhënat mbi humbjet nga fatkeqësitë natyrore dhe aspekti gjinor ne menaxhim emergjent. Apel për qytetarët e Kosovës për vigjilencë ndaj zjarrvënieve
Lexo më shumë
NJoftimet
August 12.2021
SITUATA ME ZJARRE NGA QO AME PARAQITET E QETE Hajvali /Prishtinë, 11 Gusht 2021 Nga raportet e Qendrave Op...
March 23.2021
NJOFTIM PËR SHTYP Programi i IPA-s mbi Vërshimet dhe Zjarret Fillimi i ngjarj...
December 10.2020
Drejtori i Përgjithshëm i Agjencisë së Menaxh... Prishtinë, 05.03.2020 Sot, në selinë e Agjencisë së Menaxhi...
December 10.2020
Drejtori i Përgjithshëm AME-së z. Fadil Kodra... Prishtinë, 20.09.2019. Drejtori i Përgjithshëm Agjencisë...
Lexo më shumë
Plani familjar për fatkeqësi
Bora dhe orteqet
Termetet
Kalendar Lajme
M
T
W
T
F
S
S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
ERRA IPA DRAM
DesInventar Sendai
AME-GISPORTAL
Agjencia e Menaxhimit të Emergjencave

Agjencia e Menaxhimit të Emergjencave, e vendosur në Hajvalia, Prishtinë, RKS

Numri 112 është një numër unik urgjence, falas në Republikën e Kosovës, i përdorur që nga viti 2002.

Email: ame@rks-gov.net

Webmail

Harta e faqës