Publikimet
Drejtori i Përgjithshëm i Agjencisë së Menaxhimit Emergjent nënshkroi marrëveshje bashkëpunimi me JICA Japoneze. Drejtori i Përgjithshëm AME-së z. Fadil Kodra vizitoj Republikën e Turqisë Mbahet punëtoria për të dhënat mbi humbjet nga fatkeqësitë natyrore dhe aspekti gjinor ne menaxhim emergjent. Apel për qytetarët e Kosovës për vigjilencë ndaj zjarrvënieve
Lexo më shumë
NJoftimet
March 23.2021
NJOFTIM PËR SHTYP Programi i IPA-s mbi Vërshimet dhe Zjarret Fillimi i ngjarj...
December 10.2020
Drejtori i Përgjithshëm i Agjencisë së Menaxh... Prishtinë, 05.03.2020 Sot, në selinë e Agjencisë së Menaxhi...
December 10.2020
Drejtori i Përgjithshëm AME-së z. Fadil Kodra... Prishtinë, 20.09.2019. Drejtori i Përgjithshëm Agjencisë...
December 10.2020
Mbahet punëtoria për të dhënat mbi humbjet ng... Prishtinë, 19.09.2019. AME ka organizuar punëtorin një dito...
Lexo më shumë
Plani familjar për fatkeqësi
Bora dhe orteqet
Termetet
Kalendar Lajme
M
T
W
T
F
S
S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
ERRA IPA DRAM
DesInventar Sendai
AME-GISPORTAL
Agjencia e Menaxhimit të Emergjencave

Agjencia e Menaxhimit të Emergjencave, e vendosur në Hajvalia, Prishtinë, RKS

Numri 112 është një numër unik urgjence, falas në Republikën e Kosovës, i përdorur që nga viti 2002.

Email: ame@rks-gov.net

Webmail

Harta e faqës