post image
Mbahet punëtoria për të dhënat mbi humbjet nga fatkeqësitë natyrore dhe aspekti ...

Lexo më shumë
post image
Prezantohet web aplikacionin për Sistemin e Komandës se Incidentit së Gjeneratës...

Lexo më shumë
post image
Ekipet për shpëtim në ujëra sipërfaqësor nga Kosova në ndihmë Republikës së Shqi...

Lexo më shumë
post image
U mbajt ushtrimi fushor rajonal IPA FLOODS - VARAZHDIN 2017

Lexo më shumë
post image
Aktivitete te AME-së për nder viktimave te 11 Shtatorit 2001

Lexo më shumë
post image
AME pranon pajisje nga Programi IPA FOODS për mbrojtje nga vërshimet

Lexo më shumë
post image
Mbahet trajnimi për kërkim shpëtim në vise malore

Lexo më shumë