Drejtori i Përgjithshëm i AME-së z. Fadil Kodra ka pritur ne takim lamtumirës z. Hideya Kobayashi Drejtori i Përgjithshëm i AME-së z. Fadil Kodra ka pritur ne takim lamtumirës z. Hideya Kobayashi
Drejtori i Përgjithshëm i AME-së z. Fadil Kodra ka pritur ne takim lamtumirës z. Hideya Kobayashi Drejtori i Përgjithshëm i AME-së z. Fadil Kodra ka pritur ne takim lamtumirës z. Hideya Kobayashi

Drejtori i Përgjithshëm i AME-së z. Fadil Kodra ka pritur ne takim lamtumirës z. Hideya Kobayashi Drejtori i Përgjithshëm i AME-së z. Fadil Kodra ka pritur ne takim lamtumirës z. Hideya Kobayashi

Krijuar në datën 12/10/2020
Prishtinë, 24.09.2019

Drejtori i Përgjithshëm i AME-së z. Fadil Kodra ka pritur ne takim lamtumirës z. Hideya Kobayashi, zyrtar i larte i JICA qe po e përfundon misionin e tij.

Me ketë rast ai ishte i shoqëruar me pasardhësin e tij z. Jiro TAKEICHI ku e prezantoj atë si Drejtor i ri i JICA Balkan Office.

Z. Kodra e falënderoj z. Hideya Kobayashi mbështetjen dhe bashkëpunimin ne mes Agjencisë për Menaxhim Emergjent dhe JICA dhe i uroj mirëseardhje z. Jiro TAKEICHI si Drejtor i ri i JICA Balkan Office ku i shprehi gatishmërinë e bashkëpunimit edhe ne te ardhmen.