Drejtori i Përgjithshëm i Agjencisë Menaxhimit Emergjent priti ne takim pune, te ngarkuarin me pune ne Ambasadën Japoneze ne Prishtinë
Drejtori i Përgjithshëm i Agjencisë Menaxhimit Emergjent priti ne takim pune, te ngarkuarin me pune ne Ambasadën Japoneze ne Prishtinë

Drejtori i Përgjithshëm i Agjencisë Menaxhimit Emergjent priti ne takim pune, te ngarkuarin me pune ne Ambasadën Japoneze ne Prishtinë

Krijuar në datën 10/13/2021

Prishtinë, 12.10.2021

Drejtori i Përgjithshëm z. Fadil KODRA priti ne takim pune përfaqësuesit e Ambasadës se Japonisë ne Prishtine, z. OGASAWARA Mitsunori dhe znj. KURIMOTO Kay, sekretare e dyte.

Ne vazhdimësinë e bashkëpunimit dhe mbështetjes nga qeveria Japoneze për Agjencinë e Menaxhimit Emergjent MPB, takimi trajtoi aspektet e riskut sizmik te cilën fushe e prezantoi para përfaqësuesve z. Shemsi MUSTAFA i ftuar ne takim nga SHGJK.

Takimi ne fjale pati objektivë konsultat paraprake për pjesëmarrjen e te nominuarve nga Kosova ne ngjarjen e radhës e cila organizohet ne Bullgari, e cila do te bashkoje eksperte dhe përfaqësues te fushës se menaxhimit emergjent me fokus riskun sizmik në Ballkanin perëndimor.