Lajme
Agjencia e Menaxhimit Emergjent mbështetë kapacitetin reagues për Zjarrëfikje dhe Shpëtim

Agjencia e Menaxhimit Emergjent mbështetë kapacitetin reagues për Zjarrëfikje dhe Shpëtim

Krijuar në datën 12/11/2020
Prishtinë, 01.09.2020

Në selinë e Agjencisë së Menaxhimit Emergjent , sot u ndan dy ( 2) automjetet për Njësit Profesionale për Zjarrëfikje dhe Shpëtim për komunën e Zveçanit dhe Zubin Potokut.

Prezent në ndarjen e këtij kapaciteti të çmuar mbështetës për reagim ne raste fatkeqësish, te ftuar nga z. Fadil KODRA ishin edhe z.v. Ministri i MPB nga komuniteti z. Milan Radojeviç, këshilltari I Ministrit te MPB z. Lulzim Fushtica , përgjegjës te AME-s dhe zyrtar te NJPZSH të Komunave përkatëse.

Përfaqësuesit e komunave përfituese shprehen falënderim para institucionit të AME-së për mbështetje dhe përkrahje te vazhdueshme ne drejtim te ngritjes dhe zhvillimit te kapacitetit për përballje me fatkeqësitë ne zonën e përgjegjësisë.