Lajme
Zv. Drejtori i Përgjithshëm i AME-së priti në takim zv. Komandantin e KFOR-it.

Zv. Drejtori i Përgjithshëm i AME-së priti në takim zv. Komandantin e KFOR-it.

Krijuar në datën 12/11/2020
Prishtinë, 12.03.2020

Në selinë e Agjencisë Menaxhimit Emergjent, zv. Drejtori i Përgjithshëm z. Shefki Abdullahu me stafin e Drejtorëve të Departamenteve të AME-së, priti në takim konsultues zv. Komandantin e KFOR-it Gjeneralin L. Michaud.

Në takim Gjenerali Michaud u informua për së afërmi me detyrat dhe mandatin e Agjencisë , njëherësh u trajtuan edhe tema nga mundësit e bashkëpunimit dhe koordinimit për situatën aktuale në aspektin e sigurisë publike.