Udhëzime për fatkeqësi

Titulli Madhësia Veprimi
Bora dhe orteqet 2,68 MB Shkarko
Plani familjar për fatkeqësi 6,21 MB Shkarko
Tërmetet 3,20 MB Shkarko
Tërmetet-udhëzime për fëmijë 2,61 MB Shkarko
Vetëdijesimi nga zjarri 169,52 KB Shkarko
Go back