08-05-2024 Përurohet objekti i Njësisë Profesionale të Zjarrëfikjes dhe Shpëtimit në Komunën e Vitisë Prishtinë 08 Maj 2024

Agjencia e Menaxhimit Emergjent AME MPB dhe Komuna e Vitisë në marrëveshje bashkëinvestimi përuru... Mëso më shumë