No items.
Nënshkruhet marrëveshja e bashkëpunimit ne mes AME-së dhe JICA Japoneze.

Nënshkruhet marrëveshja e bashkëpunimit ne mes AME-së dhe JICA Japoneze.

Prishtinë, 02.10.2020

Sot ne selin e AME-së u nënshkrua marrëveshja e bashkëpunimit ne mes te AME-së dhe JICA-së Japoneze për implementimin e Sistemit te Paralajmërimit të Hershëm te Zjarreve Malore – NFFIS dhe Zvogëlimit te Rrezikut nga rrëshqitjet me metoda ekologjike ECO DRR.
Drejtori i Përgjithshëm i AME-së vizitoi komunën e Gjilanit

Drejtori i Përgjithshëm i AME-së vizitoi komunën e Gjilanit

Gjilan, 29.09.2020
Drejtori i Përgjithshëm i Agjencisë se Menaxhimit Emergjent z. Fadil Kodra me bashkëpunëtorë vizitoi sot Komunën e Gjilanit, ai u prit nga Kryetari i Komunës z. Lutfi Haziri.
Agjencia e Menaxhimit Emergjent mbështetë kapacitetin reagues për Zjarrëfikje dhe Shpëtim

Agjencia e Menaxhimit Emergjent mbështetë kapacitetin reagues për Zjarrëfikje dhe Shpëtim

Në selinë e Agjencisë së Menaxhimit Emergjent , sot u ndan dy ( 2) automjetet për Njësit Profesionale për Zjarrëfikje dhe Shpëtim për komunën e Zveçanit dhe Zubin Potokut.
Zv. Drejtori I Përgjithshëm i AME-së priti në takim pune zv. Komandantin e KFOR-it

Zv. Drejtori I Përgjithshëm i AME-së priti në takim pune zv. Komandantin e KFOR-it

Prishtinë, 21.07.2020.
Në Selinë e Agjencisë së Menaxhimit Emergjent , Zv. Drejtori i Përgjithshëm z. Shefki ABDULLAHU priti në takim pune Zv. Komandantin e KFOR-it Gjeneralin Laurent Michaud,
Drejtori i Përgjithshëm i Agjencisë Menaxhimit Emergjent MPB z. Fadil KODRA u prit nga Kryetari i Komunës se Prizrenit z. Mytaher HASKUKA

Drejtori i Përgjithshëm i Agjencisë Menaxhimit Emergjent MPB z. Fadil KODRA u prit nga Kryetari i Komunës se Prizrenit z. Mytaher HASKUKA

Prishtinë, 10.07.2020.
Ne vazhdën e koordinimit e te mbështetjes dhe lehtësimit, ndërlidhur edhe me situatën e krijuar nga COVID-19, Drejtori i përgjithshëm AME z. Fadil KODRA i shoqëruar me bashkëpunëtorë, sot u prit ne vizite pune nga Kryetari i Komunës se Prizrenit z. Mytaher HASKUKA.
Drejtori i Përgjithshëm z. Fadil KODRA viziton Ministrin e Mbrojtjes te Republikës Kosovës

Drejtori i Përgjithshëm z. Fadil KODRA viziton Ministrin e Mbrojtjes te Republikës Kosovës

Prishtinë, 07.07.2020.
Në vazhdën e harmonizimit dhe koordinimit të veprimeve, në takim pune z. Fadil KODRA, Drejtor i Përgjithshëm i Agjencisë se Menaxhimit Emergjent AME-MPB, i shoqëruar nga përgjegjësi për marrëdhënie ndërkombëtare dhe me publikun z. Nehat Koçinaj, vizitoi Ministrinë e Mbrojtjes ku u prit nga Ministri z. Anton QUNI.
Vazhdon përkrahja e UNDP për Agjencinë  e Menaxhimit Emergjent

Vazhdon përkrahja e UNDP për Agjencinë e Menaxhimit Emergjent

Prishtinë, 24.06.2020
Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim – UNDP, vazhdon me përkrahjen dhe mbështetjen për Agjencinë e Menaxhimit Emergjent/ MPB-së, ku sot dhuruan një numër të konsiderueshëm të mjeteve mbrojtëse për punëtoret AME-së qe përballen me menaxhimin e situatës te krijuar nga Pandemia COVID-19.
Hartohet  Plani i Vijimësisë së Qeverisjes për Agjencinë e Menaxhimit Emergjent gjatë Pandemisë me Covid-19

Hartohet Plani i Vijimësisë së Qeverisjes për Agjencinë e Menaxhimit Emergjent gjatë Pandemisë me Covid-19

Prishtinë, 03.06.2020
Agjencia e Menaxhimit Emergjent përpilon dokumentin për funksionalizim të masave dhe veprimeve gjatë Pandemisë me COVID-19.
12345678910 Last