AME  organizoi punëtorinë dy ditore në kuadër të programit IPA DRAM

AME organizoi punëtorinë dy ditore në kuadër të programit IPA DRAMNë kuadër të programit IPA DRAM, AME  organizoi punëtorinë dy ditore në Prishtinë  nga data 21-22.05.2019, për Vlerësimin e Rrezikut nga Fatkeqist.

Agjencia e Menaxhimit Emergjent po merr pjesë në ushtrimin fushor EU MNE MODEX 2019 në Republikën e Malit të Zi

Agjencia e Menaxhimit Emergjent po merr pjesë në ushtrimin fushor EU MNE MODEX 2019 në Republikën e Malit të Zi

Prishtinë, 13.05.2019

Agjencia e Menaxhimit Emergjent si pjesë e përhershme e bashkëpunimit rajonal dhe e Mekanizmit Evropian të Mbrojtjes Civile, sot u nis për të marrë pjesë në Ushtrimin Fushor  i emërtuar  “EU MNE MODEX 2019” i cili   realizohet  në Republikën e Malit  të Zi,  në kuadër të planifikimit  LOT 2, me skenar vërshimi.

Fillon stërvitja shkollore me Simulator për zvogëlimi i rreziqeve nga tërmetet

Fillon stërvitja shkollore me Simulator për zvogëlimi i rreziqeve nga tërmetet

Prishtinë, 17.04.2019
Në kuadër të marrëveshjes së bashkëpunimit të Agjencisë së Menaxhimit Emergjent dhe AFAD-it turk, institucionit simotër me AME-në, me datë 16.04.2019 ka filluar zbatimi i projektit “Zvogëlimi i rreziqeve nga tërmetet” i cili ka për qëllim mbajtjen e stërvitjeve shkollore me Simulator për tërmete.
Drejtori i Përgjithshëm i AME-së z. Fadil Kodra po merr pjesë në forumin rajonale në Sofje

Drejtori i Përgjithshëm i AME-së z. Fadil Kodra po merr pjesë në forumin rajonale në Sofje

Prishtinë, 21.02.2019

Drejtori i Përgjithshëm z. Fadil Kodra me stafin nga AME po merr pjesë në forumin  dy-ditor  për Menaxhimin e Rrezikut nga Përmbytjet në Sofje të Bullgarisë .

AME zhvillon takimin me Përfaqësues nga SHBA në kuadër të programit të bashkëpunimit Civilo Ushtarak për Gatishmëri Emergjente - CMEP

AME zhvillon takimin me Përfaqësues nga SHBA në kuadër të programit të bashkëpunimit Civilo Ushtarak për Gatishmëri Emergjente - CMEP

Me dt. 28.01.2019  AME priti në takim pune  Përfaqësues nga SHBA  me objektiv ” Vlerësimi i aftësive të gatishmërisë në përballje me fatkeqësitë”, aktivitet ky i cili është në kuadër të programit të Bashkëpunimit Civilo Ushtarak për Gatishmëri Emergjente CMEP i koordinuar nga Garda Kombëtare e IOWA-së (IANG).
Mbahet takimi në kuadër të marrëveshjes trepalëshe

Mbahet takimi në kuadër të marrëveshjes trepalëshe

Në Prizren nga dt.16/17.01.2019 në kuadër të marrëveshjes trepalëshe, u mbajt takim pune me përfaqësimin e kryesuesve të institucioneve nga tri shtetet ,z. Fadil Kodra AME Kosovë, z. Haki Çako DPEC Shqipëri, z. Agron Buxhaku QMK Maqedoni me pjesëtarë nga institucionet përkatëse si pjesë e grupit punues trepalësh dhe koordinatorin z. Urim Vejseli.
Takim lamtumirës me zyrtarin e zyrës ndërlidhëse NALT ,LTC Grimaldi JAMES

Takim lamtumirës me zyrtarin e zyrës ndërlidhëse NALT ,LTC Grimaldi JAMES

Me dt.24.12.2018 Drejtuesit e Agjencisë së Menaxhimit Emergjent për nderë të bashkëpunimit me zyrën ndërlidhëse të NATO –NALT ,organizuan takim përmbledhës dhe lamtumirës 
Mbahet Ushtrimi Fushor "Shqiponja 2018" në Komunën e Mitrovicës

Mbahet Ushtrimi Fushor "Shqiponja 2018" në Komunën e Mitrovicës

Mitrovicë, 21.11.2018.  Agjencia e Menaxhimit Emergjent  morri pjesë dhe mbështeti  ushtrimin fushor SHQIPONJA 2018 të mbajtur në Mitrovicë që u organizua nga  "Save the Children" në partneritet me Kryqin e kuq dhe ne bashkëpunim me Kuvendin Komunal, Drejtoritë për shërbime emergjente, Ministrinë e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë ku ky ushtrim fushor u organizua  në shkollën fillore " Migjeni" dhe çerdhen publike "Gëzimi ynë".

123456789