No items.
Apel për qytetarët e Kosovës për vigjilencë ndaj zjarrvënieve

Apel për qytetarët e Kosovës për vigjilencë ndaj zjarrvënieve

Prishtinë, 14.06.2019
Agjencia e Menaxhimit të Emergjencave e Ministrisë së Punëve të Brendshme, kërkon nga të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës të jenë aktiv në parandalimin e çfarëdo lloji të zjarreve dhe zjarrvënësve
Drejtori i Përgjithshëm z. Fadil KODRA priti ne takim pune ekspert nga Banka Botërore

Drejtori i Përgjithshëm z. Fadil KODRA priti ne takim pune ekspert nga Banka Botërore

Prishtinë, 30.05.2019

Sot në selinë e AME-s Drejtori i Përgjithshëm z. Fadil KODRA i shoqëruar nga Drejtori e Departamentit të Parandalimit z. Alush BEQIRI dhe përgjegjësi për marrëdhënie ndërkombëtare Nehat Koqinaj, pritën në takim pune ekspert të Bankës Botërore  Znj. Nedret Durutan-Okan Ph.D  dhe Z. O. Coneyt Okan përgjegjës për menaxhim me resurse të Ujit dhe Zhvillim të Politikave Rurale .

AME  organizoi punëtorinë dy ditore në kuadër të programit IPA DRAM

AME organizoi punëtorinë dy ditore në kuadër të programit IPA DRAMNë kuadër të programit IPA DRAM, AME  organizoi punëtorinë dy ditore në Prishtinë  nga data 21-22.05.2019, për Vlerësimin e Rrezikut nga Fatkeqist.

Agjencia e Menaxhimit Emergjent po merr pjesë në ushtrimin fushor EU MNE MODEX 2019 në Republikën e Malit të Zi

Agjencia e Menaxhimit Emergjent po merr pjesë në ushtrimin fushor EU MNE MODEX 2019 në Republikën e Malit të Zi

Prishtinë, 13.05.2019

Agjencia e Menaxhimit Emergjent si pjesë e përhershme e bashkëpunimit rajonal dhe e Mekanizmit Evropian të Mbrojtjes Civile, sot u nis për të marrë pjesë në Ushtrimin Fushor  i emërtuar  “EU MNE MODEX 2019” i cili   realizohet  në Republikën e Malit  të Zi,  në kuadër të planifikimit  LOT 2, me skenar vërshimi.

Fillon stërvitja shkollore me Simulator për zvogëlimi i rreziqeve nga tërmetet

Fillon stërvitja shkollore me Simulator për zvogëlimi i rreziqeve nga tërmetet

Prishtinë, 17.04.2019
Në kuadër të marrëveshjes së bashkëpunimit të Agjencisë së Menaxhimit Emergjent dhe AFAD-it turk, institucionit simotër me AME-në, me datë 16.04.2019 ka filluar zbatimi i projektit “Zvogëlimi i rreziqeve nga tërmetet” i cili ka për qëllim mbajtjen e stërvitjeve shkollore me Simulator për tërmete.
Drejtori i Përgjithshëm i AME-së z. Fadil Kodra po merr pjesë në forumin rajonale në Sofje

Drejtori i Përgjithshëm i AME-së z. Fadil Kodra po merr pjesë në forumin rajonale në Sofje

Prishtinë, 21.02.2019

Drejtori i Përgjithshëm z. Fadil Kodra me stafin nga AME po merr pjesë në forumin  dy-ditor  për Menaxhimin e Rrezikut nga Përmbytjet në Sofje të Bullgarisë .

AME zhvillon takimin me Përfaqësues nga SHBA në kuadër të programit të bashkëpunimit Civilo Ushtarak për Gatishmëri Emergjente - CMEP

AME zhvillon takimin me Përfaqësues nga SHBA në kuadër të programit të bashkëpunimit Civilo Ushtarak për Gatishmëri Emergjente - CMEP

Me dt. 28.01.2019  AME priti në takim pune  Përfaqësues nga SHBA  me objektiv ” Vlerësimi i aftësive të gatishmërisë në përballje me fatkeqësitë”, aktivitet ky i cili është në kuadër të programit të Bashkëpunimit Civilo Ushtarak për Gatishmëri Emergjente CMEP i koordinuar nga Garda Kombëtare e IOWA-së (IANG).
Mbahet takimi në kuadër të marrëveshjes trepalëshe

Mbahet takimi në kuadër të marrëveshjes trepalëshe

Në Prizren nga dt.16/17.01.2019 në kuadër të marrëveshjes trepalëshe, u mbajt takim pune me përfaqësimin e kryesuesve të institucioneve nga tri shtetet ,z. Fadil Kodra AME Kosovë, z. Haki Çako DPEC Shqipëri, z. Agron Buxhaku QMK Maqedoni me pjesëtarë nga institucionet përkatëse si pjesë e grupit punues trepalësh dhe koordinatorin z. Urim Vejseli.
123456789