No items.
Drejtori i përgjithshëm i AME-së z. Fadil Kodra po merr pjesë në Konferencën përfundimtare të Programit IPA DRAM

Drejtori i përgjithshëm i AME-së z. Fadil Kodra po merr pjesë në Konferencën përfundimtare të Programit IPA DRAM

Bruksel, 19.11.2019.
Drejtori i përgjithshëm i AME-s Z. Fadil Kodra i shoqëruar nga Koordinatori Nacional për programin IPA DRAM z, Nehat Koqinaj me 19 Nëntor morën pjesë ne Konferencën përfundimtare ku janë përmbledhur rezultatet e programit IPA DRAM
Drejtori i Përgjithshëm e AME-së viziton Republikën e Sllovenisë dhe atë të Shqipërisë

Drejtori i Përgjithshëm e AME-së viziton Republikën e Sllovenisë dhe atë të Shqipërisë

Prishtinë, 22.10.2019
Me ftes nga Autoriteti i Mbrojtjes Civile Sllovene z. Darko But, Drejtori i Përgjithshëm i AME-së z. Fadil Kodra i shoqëruar nga përgjegjësi për marrëdhënie ndërkombëtare z. Nehat Koçinaj morën pjesë në ceremoninë e shënimit të Ditëve te Mbrojtjes Civile të Republikës së Sllovenisë, aktivitet ky i cili u zhvillua ne Postojnë nga dt.17-19.10.2019.
Përfundon me sukses trajnimi  AKSIDENTET E KOMUNIKACIONIT RRUGOR

Përfundon me sukses trajnimi AKSIDENTET E KOMUNIKACIONIT RRUGOR

Vushtrri, 27.09.2019
Ne kuadër te plan programit vjetor te trajnimeve të Agjencia e Menaxhimit Emergjent është mbajtur trajnimi një javor " Aksidentet e komunikacionit rrugor " .
Po mbahet ushtrimi SHPATA E ARGJENDTË 2019-2

Po mbahet ushtrimi SHPATA E ARGJENDTË 2019-2

Prishtinë, 24.09.2019.   

Po mbahet ushtrimi me vend komanda SHPATA E ARGJENDTË 2019-2 e organizuar nga KFOR së bashku me institucionet e Kosovës, i cili ka për qellim testimin e kapaciteteve te institucioneve të Republikës së Kosovës  ne komunikim, koordinim dhe bashkëpunim për menaxhimin e fatkeqësive natyrore dhe fatkeqësive tjera.

Drejtori i Përgjithshëm i AME-së z. Fadil Kodra ka pritur ne takim lamtumirës  z. Hideya Kobayashi

Drejtori i Përgjithshëm i AME-së z. Fadil Kodra ka pritur ne takim lamtumirës z. Hideya Kobayashi

Prishtinë, 24.09.2019

Drejtori i Përgjithshëm i AME-së z. Fadil Kodra ka pritur ne takim lamtumirës  z. Hideya Kobayashi, zyrtar i larte i JICA qe po e përfundon misionin e tij.

Drejtori i Përgjithshëm AME-së z. Fadil Kodra vizitoj Republikën e Turqisë

Drejtori i Përgjithshëm AME-së z. Fadil Kodra vizitoj Republikën e Turqisë

Prishtinë, 20.09.2019.   

Drejtori i Përgjithshëm Agjencisë për Menaxhim të Emergjencave, z. Fadil Kodra se bashku me Zëvendësministri i Punëve të Brendshme, z. Selami Shkodra, kanë qëndruar në një vizitë zyrtare në Republikën e Turqisë, ku janë pritur nga zëvendësministri i Punëve të Brendshme, i Turqisë, z. Muhterm Ince.

Mbahet punëtoria për të dhënat mbi humbjet nga fatkeqësitë natyrore dhe aspekti gjinor ne menaxhim emergjent.

Mbahet punëtoria për të dhënat mbi humbjet nga fatkeqësitë natyrore dhe aspekti gjinor ne menaxhim emergjent.

Prishtinë, 19.09.2019.  AME ka organizuar punëtorin një ditore me Drejtorët dhe Përgjegjësit për Mbrojtje dhe Shpëtim të Komunave  të Kosovës , ku u diskutua grumbullimi  dhe  regjistrimi i te dhënave mbi  humbjet nga fatkeqësitë  dhe  plotësimi i bazës se te dhënave DesInvnetar Sendai, detyrë kjo qe përfshihet ne kuadër te programit IPA DRAM.
Kosova dhe Katari thellojnë bashkëpunimin në fushën e emergjencave dhe trajnimin e kuadrove

Kosova dhe Katari thellojnë bashkëpunimin në fushën e emergjencave dhe trajnimin e kuadrove

Prishtinë, 3 korrik 
Zëvendësministri i Punëve të Brendshme, z. Selami Shkodra së bashku me delegacionin me përfaqësues nga Ministria e Brendshme e shtetit të Katarit i cili po qëndron në Kosovë kanë vizituar Agjencinë e Menaxhimin Emergjent dhe Akademinë e Kosovës për Siguri Publike.
123456789