Ne Hotel Emerald sot u mbajt trajnimi për stafin e OSBE-së.

Ne Hotel Emerald sot u mbajt trajnimi për stafin e OSBE-së.

Prishtinë, 09.12.2019.
Ne ambientet e hotel Emerald me kërkesë dhe organizim nga drejtuesit e OSBE-s ,sot u mbajt trajnimi me tema aktuale me fokus tërmetet.
Drejtori i Përgjithshëm i AME-së z. Fadil Kodra sot ka vizituar Republikën e Shqipërisë

Drejtori i Përgjithshëm i AME-së z. Fadil Kodra sot ka vizituar Republikën e Shqipërisë

Prishtinë, 28.11.2019.
I shoqëruar nga Zv. Drejtori z. Shefki Abdullahu dhe Përgjegjësi për Marrëdhënie Ndërkombëtare Nehat Koçinaj sot vizituan Shqipërinë ku u njoftuan për se afërmi me gjendjen aktuale të shkaktuar nga tërmeti.
Drejtori i Përgjithshëm priti ne takim lamtumirës Ltc Todd Essing ndërlidhës i NALT-it

Drejtori i Përgjithshëm priti ne takim lamtumirës Ltc Todd Essing ndërlidhës i NALT-it

Prishtinë, 22.11.2019,
Sot ne një takim dhe drek rasti Drejtori i Përgjithshëm i AME-s z. Fadil Kodra i shoqëruar nga z. Shefki Abdullahu dhe përgjegjës për marrëdhënie ndërkombëtare z. Nehat Koçinaj priti në takim rasti dhe lamtumirës Ndërlidhësin e NATO Advisory and Liaison Team (NALT) LTC Todd Essing .
Publikimi për Programin IPA DRAM

Publikimi për Programin IPA DRAM

Fjala e Drejtorit të Përgjithshëm për punën përmbyllëse për Programin IPA DRAM.
Drejtori i përgjithshëm i AME-së z. Fadil Kodra po merr pjesë në Konferencën përfundimtare të Programit IPA DRAM

Drejtori i përgjithshëm i AME-së z. Fadil Kodra po merr pjesë në Konferencën përfundimtare të Programit IPA DRAM

Bruksel, 19.11.2019.
Drejtori i përgjithshëm i AME-s Z. Fadil Kodra i shoqëruar nga Koordinatori Nacional për programin IPA DRAM z, Nehat Koqinaj me 19 Nëntor morën pjesë ne Konferencën përfundimtare ku janë përmbledhur rezultatet e programit IPA DRAM
Drejtori i Përgjithshëm e AME-së viziton Republikën e Sllovenisë dhe atë të Shqipërisë

Drejtori i Përgjithshëm e AME-së viziton Republikën e Sllovenisë dhe atë të Shqipërisë

Prishtinë, 22.10.2019
Me ftes nga Autoriteti i Mbrojtjes Civile Sllovene z. Darko But, Drejtori i Përgjithshëm i AME-së z. Fadil Kodra i shoqëruar nga përgjegjësi për marrëdhënie ndërkombëtare z. Nehat Koçinaj morën pjesë në ceremoninë e shënimit të Ditëve te Mbrojtjes Civile të Republikës së Sllovenisë, aktivitet ky i cili u zhvillua ne Postojnë nga dt.17-19.10.2019.
Përfundon me sukses trajnimi  AKSIDENTET E KOMUNIKACIONIT RRUGOR

Përfundon me sukses trajnimi AKSIDENTET E KOMUNIKACIONIT RRUGOR

Vushtrri, 27.09.2019
Ne kuadër te plan programit vjetor te trajnimeve të Agjencia e Menaxhimit Emergjent është mbajtur trajnimi një javor " Aksidentet e komunikacionit rrugor " .
Po mbahet ushtrimi SHPATA E ARGJENDTË 2019-2

Po mbahet ushtrimi SHPATA E ARGJENDTË 2019-2

Prishtinë, 24.09.2019.   

Po mbahet ushtrimi me vend komanda SHPATA E ARGJENDTË 2019-2 e organizuar nga KFOR së bashku me institucionet e Kosovës, i cili ka për qellim testimin e kapaciteteve te institucioneve të Republikës së Kosovës  ne komunikim, koordinim dhe bashkëpunim për menaxhimin e fatkeqësive natyrore dhe fatkeqësive tjera.

123456789