No items.
Takim pune me njësit varëse të AME-së

Takim pune me njësit varëse të AME-së

Prishtinë, 10.03.2020
Zëvendës Drejtorit i Përgjithshëm AME-së z. Shefki Abdullahu ka vizituar QOE 112 në Zveçan ku është takuar me koordinatorin e kësaj Qendre dhe Komandantët e Njësive të Zjarrfikjes dhe Shpëtimit të komunave veriore të Kosovës.
Drejtori i Përgjithshëm i Agjencisë së Menaxhimit Emergjent nënshkroi marrëveshje bashkëpunimi me JICA Japoneze.

Drejtori i Përgjithshëm i Agjencisë së Menaxhimit Emergjent nënshkroi marrëveshje bashkëpunimi me JICA Japoneze.

Prishtinë, 05.03.2020
Sot, në selinë e Agjencisë së Menaxhimit Emergjent-MPBAP ,Drejtori i Përgjithshëm z. Fadil KODRA nënshkroi marrëveshje bashkëpunimi me JICA Japoneze.
Agjencia Japoneze për Bashkëpunim Ndërkombëtar sot prezantoj dy projekte në AME

Agjencia Japoneze për Bashkëpunim Ndërkombëtar sot prezantoj dy projekte në AME

Prishtinë, 18.02.2020
Sot ne AME, Agjencia Japoneze për Bashkëpunim Ndërkombëtar- JICA ka prezantuar dy projekte qe do te implementohen në Kosovë në pesë vitet e ardhshme.
Drejtori i Përgjithshëm i AME-së priti ne takim përfaqësues te Ambasadës Amerikane ne Prishtinë

Drejtori i Përgjithshëm i AME-së priti ne takim përfaqësues te Ambasadës Amerikane ne Prishtinë

Prishtinë,14.02.2020
Drejtori i Përgjithshëm z. Fadil Kodra i shoqëruar nga zv. Drejtori i Përgjithshëm z. Shefki Abdullahu dhe përgjegjësi për Marrëdhënie Ndërkombëtare dhe me Publikun z.Nehat Koçinaj ,pritën në takim njoftues dhe informues stafin e Ambasadës Amerikane në Prishtinë.
Ne Hotel Emerald sot u mbajt trajnimi për stafin e OSBE-së.

Ne Hotel Emerald sot u mbajt trajnimi për stafin e OSBE-së.

Prishtinë, 09.12.2019.
Ne ambientet e hotel Emerald me kërkesë dhe organizim nga drejtuesit e OSBE-s ,sot u mbajt trajnimi me tema aktuale me fokus tërmetet.
Drejtori i Përgjithshëm i AME-së z. Fadil Kodra sot ka vizituar Republikën e Shqipërisë

Drejtori i Përgjithshëm i AME-së z. Fadil Kodra sot ka vizituar Republikën e Shqipërisë

Prishtinë, 28.11.2019.
I shoqëruar nga Zv. Drejtori z. Shefki Abdullahu dhe Përgjegjësi për Marrëdhënie Ndërkombëtare Nehat Koçinaj sot vizituan Shqipërinë ku u njoftuan për se afërmi me gjendjen aktuale të shkaktuar nga tërmeti.
Drejtori i Përgjithshëm priti ne takim lamtumirës Ltc Todd Essing ndërlidhës i NALT-it

Drejtori i Përgjithshëm priti ne takim lamtumirës Ltc Todd Essing ndërlidhës i NALT-it

Prishtinë, 22.11.2019,
Sot ne një takim dhe drek rasti Drejtori i Përgjithshëm i AME-s z. Fadil Kodra i shoqëruar nga z. Shefki Abdullahu dhe përgjegjës për marrëdhënie ndërkombëtare z. Nehat Koçinaj priti në takim rasti dhe lamtumirës Ndërlidhësin e NATO Advisory and Liaison Team (NALT) LTC Todd Essing .
Publikimi për Programin IPA DRAM

Publikimi për Programin IPA DRAM

Fjala e Drejtorit të Përgjithshëm për punën përmbyllëse për Programin IPA DRAM.
123456789