No items.
Agjencia e Menaxhimit Emergjent mbështetë kapacitetin reagues për Zjarrëfikje dhe Shpëtim

Agjencia e Menaxhimit Emergjent mbështetë kapacitetin reagues për Zjarrëfikje dhe Shpëtim

Në selinë e Agjencisë së Menaxhimit Emergjent , sot u ndan dy ( 2) automjetet për Njësit Profesionale për Zjarrëfikje dhe Shpëtim për komunën e Zveçanit dhe Zubin Potokut.
Zv. Drejtori I Përgjithshëm i AME-së priti në takim pune zv. Komandantin e KFOR-it

Zv. Drejtori I Përgjithshëm i AME-së priti në takim pune zv. Komandantin e KFOR-it

Prishtinë, 21.07.2020.
Në Selinë e Agjencisë së Menaxhimit Emergjent , Zv. Drejtori i Përgjithshëm z. Shefki ABDULLAHU priti në takim pune Zv. Komandantin e KFOR-it Gjeneralin Laurent Michaud,
Drejtori i Përgjithshëm i Agjencisë Menaxhimit Emergjent MPB z. Fadil KODRA u prit nga Kryetari i Komunës se Prizrenit z. Mytaher HASKUKA

Drejtori i Përgjithshëm i Agjencisë Menaxhimit Emergjent MPB z. Fadil KODRA u prit nga Kryetari i Komunës se Prizrenit z. Mytaher HASKUKA

Prishtinë, 10.07.2020.
Ne vazhdën e koordinimit e te mbështetjes dhe lehtësimit, ndërlidhur edhe me situatën e krijuar nga COVID-19, Drejtori i përgjithshëm AME z. Fadil KODRA i shoqëruar me bashkëpunëtorë, sot u prit ne vizite pune nga Kryetari i Komunës se Prizrenit z. Mytaher HASKUKA.
Drejtori i Përgjithshëm z. Fadil KODRA viziton Ministrin e Mbrojtjes te Republikës Kosovës

Drejtori i Përgjithshëm z. Fadil KODRA viziton Ministrin e Mbrojtjes te Republikës Kosovës

Prishtinë, 07.07.2020.
Në vazhdën e harmonizimit dhe koordinimit të veprimeve, në takim pune z. Fadil KODRA, Drejtor i Përgjithshëm i Agjencisë se Menaxhimit Emergjent AME-MPB, i shoqëruar nga përgjegjësi për marrëdhënie ndërkombëtare dhe me publikun z. Nehat Koçinaj, vizitoi Ministrinë e Mbrojtjes ku u prit nga Ministri z. Anton QUNI.
Vazhdon përkrahja e UNDP për Agjencinë  e Menaxhimit Emergjent

Vazhdon përkrahja e UNDP për Agjencinë e Menaxhimit Emergjent

Prishtinë, 24.06.2020
Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim – UNDP, vazhdon me përkrahjen dhe mbështetjen për Agjencinë e Menaxhimit Emergjent/ MPB-së, ku sot dhuruan një numër të konsiderueshëm të mjeteve mbrojtëse për punëtoret AME-së qe përballen me menaxhimin e situatës te krijuar nga Pandemia COVID-19.
Hartohet  Plani i Vijimësisë së Qeverisjes për Agjencinë e Menaxhimit Emergjent gjatë Pandemisë me Covid-19

Hartohet Plani i Vijimësisë së Qeverisjes për Agjencinë e Menaxhimit Emergjent gjatë Pandemisë me Covid-19

Prishtinë, 03.06.2020
Agjencia e Menaxhimit Emergjent përpilon dokumentin për funksionalizim të masave dhe veprimeve gjatë Pandemisë me COVID-19.
UNDP mbështetë Agjencinë e Menaxhimit Emergjent MPBAP

UNDP mbështetë Agjencinë e Menaxhimit Emergjent MPBAP

Prishtinë, 27 Maj 2020,
Në selinë e Agjencisë së Menaxhimit Emergjent MPBAP, Drejtori i Përgjithshëm z. Fadil Kodra me staf priti të deleguarit e UNDP-s Kosovë, me ç ‘rast UNDP dhuroj një numër të konsiderueshëm të tabletë-ve (25 copë).
The General Director of the Emergencies Management Agency EMA MIAPA Mr. Fadil Kodra had a meeting with The Director of The Department of Security and Public Safety of the OSCE’s Mission in Kosovo

The General Director of the Emergencies Management Agency EMA MIAPA Mr. Fadil Kodra had a meeting with The Director of The Department of Security and Public Safety of the OSCE’s Mission in Kosovo

Today date: 08.05.2020 in the headquarter of The Emergency Management Agency Mr.Fadil Kodra had a meeting with The Department for Security and Public Safety of the Organization for Security and Co-operation in Europe OSCE.
123456789