The General Director of the Emergencies Management Agency EMA MIAPA Mr. Fadil Kodra had a meeting with The Director of The Department of Security and Public Safety of the OSCE’s Mission in Kosovo

The General Director of the Emergencies Management Agency EMA MIAPA Mr. Fadil Kodra had a meeting with The Director of The Department of Security and Public Safety of the OSCE’s Mission in Kosovo

Today date: 08.05.2020 in the headquarter of The Emergency Management Agency Mr.Fadil Kodra had a meeting with The Department for Security and Public Safety of the Organization for Security and Co-operation in Europe OSCE.
Drejtori i Përgjithshëm z. Fadil Kodra priti në takim Drejtorin e Departamentit për Rend dhe Siguri Publike të Misionit të OSBE-s në Kosovë

Drejtori i Përgjithshëm z. Fadil Kodra priti në takim Drejtorin e Departamentit për Rend dhe Siguri Publike të Misionit të OSBE-s në Kosovë

Prishtinë, 08.05.2020,
Sot në selinë e Agjencisë Menaxhimit Emergjent, z. Fadil Kodra priti në takim Departamentit për Rend dhe Siguri Publike të Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë OSBE.
Agjencia e Menaxhimit Emergjent, vazhdon angazhimin në menaxhim me situatën e krijuar nga Pandemia me COVID-19

Agjencia e Menaxhimit Emergjent, vazhdon angazhimin në menaxhim me situatën e krijuar nga Pandemia me COVID-19

Prishtinë, 21.04.2020
Stafi i Agjencisë së Menaxhimit Emergjent AME-MPBAP vazhdon angazhimin e përhershëm 24/7 në dy nivelet dhe përmes mekanizmit nën udhëheqjen e drejtpërdrejtë QOE 112 për menaxhim me situatën e krijuar nga Pandemia me COVID-19.
Apel për qytetarët e Kosovës për vigjilencë ndaj zjarrvënieve

Apel për qytetarët e Kosovës për vigjilencë ndaj zjarrvënieve

Qytetarë të nderuar!

Jemi duke hyrë në sezonin e verës që supozohet se do të karakterizohet me temperatura të larta të ajrit të cilat ndikojnë në rritjen e rrezikut për shfaqjen dhe zgjerimin e vrullshëm të zjarreve në sipërfaqe të hapura, malore dhe fushore.
Drejtori i përgjithshëm i AME-s  z. Fadil Kodra  priti në takim pune Zv. Ministrin e MPBAP z. Bajram Gecaj.

Drejtori i përgjithshëm i AME-s z. Fadil Kodra priti në takim pune Zv. Ministrin e MPBAP z. Bajram Gecaj.

Prishtinë, 27.03.2020

Drejtori i Përgjithshëm i Agjencisë Menaxhimit Emergjent AME MPBAP z. Fadil Kodra priti në takim pune Z. V. Ministrin e MPBAP z. Bajram Gecaj, ku në takim i shoqëruar me stafin drejtues të Agjencisë z. Kodra e njoftoi Zv. Ministrin Z. Gecaj mbi misionin, mandatin , rolin dhe përgjegjësit e AME-s në përgjithësi dhe detyrat dhe përgjegjësitë aktuale në situatë e krijuar nga shpallja e Pandemisë shkaktuar nga COVID-19.
Komunikatë për  publik 2

Komunikatë për publik 2

Të dashur Qytetarë!
Të nderuara institucione dhe subjekte juridike,

Në vazhdën e përpjekjeve për menaxhim me situatë nga Pandeminë e virusit Korona i njohur COVID-19!
Komunikatë për publik

Komunikatë për publik

Te nderuar qytetarë!

Ne vazhdën e vigjilencës për situatën e krijuar nga kërcënimi Korona Virus COVID-19 , AGJENCIA E MENAXHIMIT EMERGJENT- MPBAP bënë përpjekje te jetë gjithnjë pranë nevojave te qytetarëve te vendit ,ne vazhdimësi pa asnjë hezitim 24/7.
Agjencia e Menaxhimit Emergjent AME- MPBAP në mbështetje të Ministrisë së Shëndetësisë në menaxhimin e COVID-19

Agjencia e Menaxhimit Emergjent AME- MPBAP në mbështetje të Ministrisë së Shëndetësisë në menaxhimin e COVID-19

Prishtinë, 16.03.2020
Bazuar ne Misionin dhe mandatin ligjor AME nga ditët e para të shpalljes së kërcënimit global ,është aktive në mbështetjen e qytetarëve dhe reaguesve për situatën e rrezikut nga COVID-19.
123456789