Vazhdon përkrahja e UNDP për Agjencinë  e Menaxhimit Emergjent

Vazhdon përkrahja e UNDP për Agjencinë e Menaxhimit Emergjent

Prishtinë, 24.06.2020
Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim – UNDP, vazhdon me përkrahjen dhe mbështetjen për Agjencinë e Menaxhimit Emergjent/ MPB-së, ku sot dhuruan një numër të konsiderueshëm të mjeteve mbrojtëse për punëtoret AME-së qe përballen me menaxhimin e situatës te krijuar nga Pandemia COVID-19.
Hartohet  Plani i Vijimësisë së Qeverisjes për Agjencinë e Menaxhimit Emergjent gjatë Pandemisë me Covid-19

Hartohet Plani i Vijimësisë së Qeverisjes për Agjencinë e Menaxhimit Emergjent gjatë Pandemisë me Covid-19

Prishtinë, 03.06.2020
Agjencia e Menaxhimit Emergjent përpilon dokumentin për funksionalizim të masave dhe veprimeve gjatë Pandemisë me COVID-19.
UNDP mbështetë Agjencinë e Menaxhimit Emergjent MPBAP

UNDP mbështetë Agjencinë e Menaxhimit Emergjent MPBAP

Prishtinë, 27 Maj 2020,
Në selinë e Agjencisë së Menaxhimit Emergjent MPBAP, Drejtori i Përgjithshëm z. Fadil Kodra me staf priti të deleguarit e UNDP-s Kosovë, me ç ‘rast UNDP dhuroj një numër të konsiderueshëm të tabletë-ve (25 copë).
The General Director of the Emergencies Management Agency EMA MIAPA Mr. Fadil Kodra had a meeting with The Director of The Department of Security and Public Safety of the OSCE’s Mission in Kosovo

The General Director of the Emergencies Management Agency EMA MIAPA Mr. Fadil Kodra had a meeting with The Director of The Department of Security and Public Safety of the OSCE’s Mission in Kosovo

Today date: 08.05.2020 in the headquarter of The Emergency Management Agency Mr.Fadil Kodra had a meeting with The Department for Security and Public Safety of the Organization for Security and Co-operation in Europe OSCE.
Drejtori i Përgjithshëm z. Fadil Kodra priti në takim Drejtorin e Departamentit për Rend dhe Siguri Publike të Misionit të OSBE-s në Kosovë

Drejtori i Përgjithshëm z. Fadil Kodra priti në takim Drejtorin e Departamentit për Rend dhe Siguri Publike të Misionit të OSBE-s në Kosovë

Prishtinë, 08.05.2020,
Sot në selinë e Agjencisë Menaxhimit Emergjent, z. Fadil Kodra priti në takim Departamentit për Rend dhe Siguri Publike të Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë OSBE.
Agjencia e Menaxhimit Emergjent, vazhdon angazhimin në menaxhim me situatën e krijuar nga Pandemia me COVID-19

Agjencia e Menaxhimit Emergjent, vazhdon angazhimin në menaxhim me situatën e krijuar nga Pandemia me COVID-19

Prishtinë, 21.04.2020
Stafi i Agjencisë së Menaxhimit Emergjent AME-MPBAP vazhdon angazhimin e përhershëm 24/7 në dy nivelet dhe përmes mekanizmit nën udhëheqjen e drejtpërdrejtë QOE 112 për menaxhim me situatën e krijuar nga Pandemia me COVID-19.
Apel për qytetarët e Kosovës për vigjilencë ndaj zjarrvënieve

Apel për qytetarët e Kosovës për vigjilencë ndaj zjarrvënieve

Qytetarë të nderuar!

Jemi duke hyrë në sezonin e verës që supozohet se do të karakterizohet me temperatura të larta të ajrit të cilat ndikojnë në rritjen e rrezikut për shfaqjen dhe zgjerimin e vrullshëm të zjarreve në sipërfaqe të hapura, malore dhe fushore.
Drejtori i përgjithshëm i AME-s  z. Fadil Kodra  priti në takim pune Zv. Ministrin e MPBAP z. Bajram Gecaj.

Drejtori i përgjithshëm i AME-s z. Fadil Kodra priti në takim pune Zv. Ministrin e MPBAP z. Bajram Gecaj.

Prishtinë, 27.03.2020

Drejtori i Përgjithshëm i Agjencisë Menaxhimit Emergjent AME MPBAP z. Fadil Kodra priti në takim pune Z. V. Ministrin e MPBAP z. Bajram Gecaj, ku në takim i shoqëruar me stafin drejtues të Agjencisë z. Kodra e njoftoi Zv. Ministrin Z. Gecaj mbi misionin, mandatin , rolin dhe përgjegjësit e AME-s në përgjithësi dhe detyrat dhe përgjegjësitë aktuale në situatë e krijuar nga shpallja e Pandemisë shkaktuar nga COVID-19.
123456789