No items.
Nënshkruhet marrëveshja e bashkëpunimit ne mes AME-së dhe JICA Japoneze.

Nënshkruhet marrëveshja e bashkëpunimit ne mes AME-së dhe JICA Japoneze.

Prishtinë, 02.10.2020Sot ne selin e AME-së u nënshkrua marrëveshja e bashkëpunimit ne mes te AME-së dhe JICA-së Japoneze për implementimin e ...
Drejtori i Përgjithshëm i AME-së vizitoi komunën e Gjilanit

Drejtori i Përgjithshëm i AME-së vizitoi komunën e Gjilanit

Gjilan, 29.09.2020Drejtori i Përgjithshëm i Agjencisë se Menaxhimit Emergjent z. Fadil Kodra me bashkëpunëtorë vizitoi sot Komunën e Gjilanit, ai ...
Agjencia e Menaxhimit Emergjent mbështetë kapacitetin reagues për Zjarrëfikje dhe Shpëtim

Agjencia e Menaxhimit Emergjent mbështetë kapacitetin reagues për Zjarrëfikje dhe Shpëtim

Në selinë e Agjencisë së Menaxhimit Emergjent , sot u ndan dy ( 2) automjetet për Njësit Profesionale për Zjarrëfikje dhe Shpëtim për komunën e ...
Zv. Drejtori I Përgjithshëm i AME-së priti në takim pune zv. Komandantin e KFOR-it

Zv. Drejtori I Përgjithshëm i AME-së priti në takim pune zv. Komandantin e KFOR-it

Prishtinë, 21.07.2020.Në Selinë e Agjencisë së Menaxhimit Emergjent , Zv. Drejtori i Përgjithshëm z. Shefki ABDULLAHU priti në takim pune Zv. ...
Drejtori i Përgjithshëm i Agjencisë Menaxhimit Emergjent MPB z. Fadil KODRA u prit nga Kryetari i Komunës se Prizrenit z. Mytaher HASKUKA

Drejtori i Përgjithshëm i Agjencisë Menaxhimit Emergjent MPB z. Fadil KODRA u prit nga Kryetari i Komunës se Prizrenit z. Mytaher HASKUKA

Prishtinë, 10.07.2020.Ne vazhdën e koordinimit e te mbështetjes dhe lehtësimit, ndërlidhur edhe me situatën e krijuar nga COVID-19, Drejtori i ...
Drejtori i Përgjithshëm z. Fadil KODRA viziton Ministrin e Mbrojtjes te Republikës Kosovës

Drejtori i Përgjithshëm z. Fadil KODRA viziton Ministrin e Mbrojtjes te Republikës Kosovës

Prishtinë, 07.07.2020.Në vazhdën e harmonizimit dhe koordinimit të veprimeve, në takim pune z. Fadil KODRA, Drejtor i Përgjithshëm i Agjencisë se ...
12345678910 Last