Ambasadori i Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë OSBE z. Michael DAVENPORT ne vizite pune në AME
Ambasadori i Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë OSBE z. Michael DAVENPORT ne vizite pune në AME

Ambasadori i Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë OSBE z. Michael DAVENPORT ne vizite pune në AME

Krijuar në datën 06/30/2021

Prishtinë, 30.06.2021

Në vazhdën e bashkëpunimit shumë vjeçare, me dt.29.06.2021, shefi i misionit te OSBE z. Davenport I shoqëruar me staf ishte ne vizite pune në Agjencinë e Menaxhimit Emergjent AME ku u prite nga Drejtori i Përgjithshëm z. Fadil KODRA me staf.

Gjatë takimit në selinë e AME-s ,përveç mire se ardhjes dhe falënderimit për vizitë, u diskutuan aspektet e bashkëpunimit ne te kaluarën dhe mundësitë për te ardhmen, ku ndër tjerash edhe u prezantua fusha e misionit me detyrat dhe sfidat ne zhvillim nga fusha e misionit te AME-s.

Vizita dhe diskutimet u vlerësuan larte nga te pranishmit, ku edhe një here OSBE shprehu gatishmërinë dhe vullnetin për ta ndihmuar dhe përkrahë zhvillimin e kapaciteteve te Agjencisë drejt realizimit te objektivave.