No items.
Takim lamtumirës me zyrtarin e zyrës ndërlidhëse NALT ,LTC Grimaldi JAMES

Takim lamtumirës me zyrtarin e zyrës ndërlidhëse NALT ,LTC Grimaldi JAMES

Me dt.24.12.2018 Drejtuesit e Agjencisë së Menaxhimit Emergjent për nderë të bashkëpunimit me zyrën ndërlidhëse të NATO –NALT ,organizuan takim përmbledhës dhe lamtumirës 
Mbahet Ushtrimi Fushor "Shqiponja 2018" në Komunën e Mitrovicës

Mbahet Ushtrimi Fushor "Shqiponja 2018" në Komunën e Mitrovicës

Mitrovicë, 21.11.2018.  Agjencia e Menaxhimit Emergjent  morri pjesë dhe mbështeti  ushtrimin fushor SHQIPONJA 2018 të mbajtur në Mitrovicë që u organizua nga  "Save the Children" në partneritet me Kryqin e kuq dhe ne bashkëpunim me Kuvendin Komunal, Drejtoritë për shërbime emergjente, Ministrinë e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë ku ky ushtrim fushor u organizua  në shkollën fillore " Migjeni" dhe çerdhen publike "Gëzimi ynë".

Mbahet Punëtoria e 3-të Rajonale dhe takimi i 4-të i Komitetit Drejtues të Programit IPA DRAM

Mbahet Punëtoria e 3-të Rajonale dhe takimi i 4-të i Komitetit Drejtues të Programit IPA DRAM

Lubjanë, 15.11.2018.      Ne Lubjanë te Sllovenisë  nga 12-16.11.2018 u mbajt  Punëtoria e 3-të Rajonale dhe po mbahet takimi i  4-të i Komitetit Drejtues të Programit IPA DRAM, ku ne ketë takim po merr pjese edhe Drejtori i Përgjithshëm i AME-së z. Fadil Kodra se bashku me përfaqësues nga Agjencia e Menaxhimit Emergjent në përbërje prej tre anëtarëve.

Një delegacioni i kreut te AFAD-it nga Turqia po zhvillon një  vizitë zyrtare në Agjencinë e Menaxhimit Emergjent

Një delegacioni i kreut te AFAD-it nga Turqia po zhvillon një vizitë zyrtare në Agjencinë e Menaxhimit Emergjent

Prishtinë, 02.10.2018.   Ka filluar vizita zyrtare  e Autoritetit për Menaxhimin e Fatkeqësive dhe Emergjencave (AFAD) nga Turqia, mbështetur ne marrëveshjen dypalëshe ne mes  AME-së dhe AFAD-it, me objektiv këmbimin e eksperiencave dhe arritjeve ne fushën e Menaxhimit Emergjent.
U mbajt takimi me Zv.Komandantin e KFOR-it në AME

U mbajt takimi me Zv.Komandantin e KFOR-it në AME

Prishtinë, 02.10.2018. Në selinë e AME-së  Drejtori I Përgjithshëm i AME z.Fadil Kodra me stafin e tij priti në takim përshëndetës  Zv.Komandantin  e KFOR-it Gjeneral Brigade János CSOMBÓK me asistentin e tij  i cili përfundon mandatin, dhe Zv.Komandantin  e KFOR-it   Gjeneral Brigade Reinhard RUCKENSTUHL me asistentin e MA COL Paul Schneider I cili pranon detyrën.
Ekipi i AME-së për Pompim me Kapacitet të Lartë merr pjesë në trajnimin operacional në Pasau të Gjermanisë

Ekipi i AME-së për Pompim me Kapacitet të Lartë merr pjesë në trajnimin operacional në Pasau të Gjermanisë

Prishtinë, 24.09.2018. Ekipi i AME-së për Pompim me Kapacitet të Lartë “PKL” në përbërje prej Shtatë pjesëtarëve  do të merr pjesë në trajnim operacional në Pasau të Gjermanisë nga dt.24.09-28.09.2018.

Ekspert nga UNDP të Qendrës Rajonale të Stambollit vizitojn AME-në

Ekspert nga UNDP të Qendrës Rajonale të Stambollit vizitojn AME-në

Ekspertet znj. Jessica Banfield dhe znj. Ulrika Jonsson  Qendra Rajonale e Stambollit nga UNDP të cilat po qëndrojnë në Kosove  kanë pasur një vizitë Pune në AME në kuadër të Projektit të UNDP-së “Ndërtimit i Sigurisë dhe Mirëbesimit përmes Zvogëlimit të Rrezikut nga Fatkeqësitë dhe përfshirja e Çështjeve Gjinore”.

U mbajt takimi i dytë grupit planifikues  Kosove-Shqiperi

U mbajt takimi i dytë grupit planifikues Kosove-Shqiperi

Tropoj, 02.05.2018.    Sot ne Bashkinë e Tropojës të Republikes së Shqipëris u mbajt takimi i dytë grupit planifikues ndërmjet  Kosovës dhe Shqipërisë për ushtrimin e përbashkët ne menaxhimin e emergjencave .
123456789