No items.
Drejtori i Përgjithshëm z. Fadil Kodra priti në takim Drejtorin e Departamentit për Rend dhe Siguri Publike të Misionit të OSBE-s në Kosovë

Drejtori i Përgjithshëm z. Fadil Kodra priti në takim Drejtorin e Departamentit për Rend dhe Siguri Publike të Misionit të OSBE-s në Kosovë

Prishtinë, 08.05.2020,
Sot në selinë e Agjencisë Menaxhimit Emergjent, z. Fadil Kodra priti në takim Departamentit për Rend dhe Siguri Publike të Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë OSBE.
Agjencia e Menaxhimit Emergjent, vazhdon angazhimin në menaxhim me situatën e krijuar nga Pandemia me COVID-19

Agjencia e Menaxhimit Emergjent, vazhdon angazhimin në menaxhim me situatën e krijuar nga Pandemia me COVID-19

Prishtinë, 21.04.2020
Stafi i Agjencisë së Menaxhimit Emergjent AME-MPBAP vazhdon angazhimin e përhershëm 24/7 në dy nivelet dhe përmes mekanizmit nën udhëheqjen e drejtpërdrejtë QOE 112 për menaxhim me situatën e krijuar nga Pandemia me COVID-19.
Apel për qytetarët e Kosovës për vigjilencë ndaj zjarrvënieve

Apel për qytetarët e Kosovës për vigjilencë ndaj zjarrvënieve

Qytetarë të nderuar!

Jemi duke hyrë në sezonin e verës që supozohet se do të karakterizohet me temperatura të larta të ajrit të cilat ndikojnë në rritjen e rrezikut për shfaqjen dhe zgjerimin e vrullshëm të zjarreve në sipërfaqe të hapura, malore dhe fushore.
Drejtori i përgjithshëm i AME-s  z. Fadil Kodra  priti në takim pune Zv. Ministrin e MPBAP z. Bajram Gecaj.

Drejtori i përgjithshëm i AME-s z. Fadil Kodra priti në takim pune Zv. Ministrin e MPBAP z. Bajram Gecaj.

Prishtinë, 27.03.2020

Drejtori i Përgjithshëm i Agjencisë Menaxhimit Emergjent AME MPBAP z. Fadil Kodra priti në takim pune Z. V. Ministrin e MPBAP z. Bajram Gecaj, ku në takim i shoqëruar me stafin drejtues të Agjencisë z. Kodra e njoftoi Zv. Ministrin Z. Gecaj mbi misionin, mandatin , rolin dhe përgjegjësit e AME-s në përgjithësi dhe detyrat dhe përgjegjësitë aktuale në situatë e krijuar nga shpallja e Pandemisë shkaktuar nga COVID-19.
Komunikatë për  publik 2

Komunikatë për publik 2

Të dashur Qytetarë!
Të nderuara institucione dhe subjekte juridike,

Në vazhdën e përpjekjeve për menaxhim me situatë nga Pandeminë e virusit Korona i njohur COVID-19!
Komunikatë për publik

Komunikatë për publik

Te nderuar qytetarë!

Ne vazhdën e vigjilencës për situatën e krijuar nga kërcënimi Korona Virus COVID-19 , AGJENCIA E MENAXHIMIT EMERGJENT- MPBAP bënë përpjekje te jetë gjithnjë pranë nevojave te qytetarëve te vendit ,ne vazhdimësi pa asnjë hezitim 24/7.
Agjencia e Menaxhimit Emergjent AME- MPBAP në mbështetje të Ministrisë së Shëndetësisë në menaxhimin e COVID-19

Agjencia e Menaxhimit Emergjent AME- MPBAP në mbështetje të Ministrisë së Shëndetësisë në menaxhimin e COVID-19

Prishtinë, 16.03.2020
Bazuar ne Misionin dhe mandatin ligjor AME nga ditët e para të shpalljes së kërcënimit global ,është aktive në mbështetjen e qytetarëve dhe reaguesve për situatën e rrezikut nga COVID-19.
Zv. Drejtori i Përgjithshëm i AME-së priti në takim zv. Komandantin e KFOR-it.

Zv. Drejtori i Përgjithshëm i AME-së priti në takim zv. Komandantin e KFOR-it.

Prishtinë, 12.03.2020
Në selinë e Agjencisë Menaxhimit Emergjent, zv. Drejtori i Përgjithshëm z. Shefki Abdullahu me stafin e Drejtorëve të Departamenteve të AME-së, priti në takim konsultues zv. Komandantin e KFOR-it Gjeneralin L. Michaud.
123456789