No items.
Drejtori i Përgjithshëm priti ne takim lamtumirës Ltc Todd Essing ndërlidhës i NALT-it

Drejtori i Përgjithshëm priti ne takim lamtumirës Ltc Todd Essing ndërlidhës i NALT-it

Prishtinë, 22.11.2019
Sot ne një takim dhe drek rasti Drejtori i Përgjithshëm i AME-s z. Fadil Kodra i shoqëruar nga z. Shefki Abdullahu dhe përgjegjës për marrëdhënie ndërkombëtare z. Nehat Koçinaj priti në takim rasti dhe lamtumirës Ndërlidhësin e NATO Advisory and Liaison Team (NALT) LTC Todd Essing . Me këtë rast në një ambient miqësorë u këmbyen arritjet dhe sfidat për të ardhmen. Z. Kodra e falënderoj z. Essing për bashkëpunim dhe përkrahjen e NALT-it për ngritjen e kapaciteteve të AME-së ne aspektin operativ, njëherë i uroj suksese ne detyra të tjera.