No items.
Mbahet Ushtrimi Fushor "Shqiponja 2018" në Komunën e Mitrovicës

Mbahet Ushtrimi Fushor "Shqiponja 2018" në Komunën e Mitrovicës

Mitrovicë, 21.11.2018.  Agjencia e Menaxhimit Emergjent  morri pjesë dhe mbështeti  ushtrimin fushor SHQIPONJA 2018 të mbajtur në Mitrovicë që u organizua nga  "Save the Children" në partneritet me Kryqin e kuq dhe ne bashkëpunim me Kuvendin Komunal, Drejtoritë për shërbime emergjente, Ministrinë e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë ku ky ushtrim fushor u organizua  në shkollën fillore " Migjeni" dhe çerdhen publike "Gëzimi ynë".

Mbahet Punëtoria e 3-të Rajonale dhe takimi i 4-të i Komitetit Drejtues të Programit IPA DRAM

Mbahet Punëtoria e 3-të Rajonale dhe takimi i 4-të i Komitetit Drejtues të Programit IPA DRAM

Lubjanë, 15.11.2018.      Ne Lubjanë te Sllovenisë  nga 12-16.11.2018 u mbajt  Punëtoria e 3-të Rajonale dhe po mbahet takimi i  4-të i Komitetit Drejtues të Programit IPA DRAM, ku ne ketë takim po merr pjese edhe Drejtori i Përgjithshëm i AME-së z. Fadil Kodra se bashku me përfaqësues nga Agjencia e Menaxhimit Emergjent në përbërje prej tre anëtarëve.

Një delegacioni i kreut te AFAD-it nga Turqia po zhvillon një  vizitë zyrtare në Agjencinë e Menaxhimit Emergjent

Një delegacioni i kreut te AFAD-it nga Turqia po zhvillon një vizitë zyrtare në Agjencinë e Menaxhimit Emergjent

Prishtinë, 02.10.2018.   Ka filluar vizita zyrtare  e Autoritetit për Menaxhimin e Fatkeqësive dhe Emergjencave (AFAD) nga Turqia, mbështetur ne marrëveshjen dypalëshe ne mes  AME-së dhe AFAD-it, me objektiv këmbimin e eksperiencave dhe arritjeve ne fushën e Menaxhimit Emergjent.
U mbajt takimi me Zv.Komandantin e KFOR-it në AME

U mbajt takimi me Zv.Komandantin e KFOR-it në AME

Prishtinë, 02.10.2018. Në selinë e AME-së  Drejtori I Përgjithshëm i AME z.Fadil Kodra me stafin e tij priti në takim përshëndetës  Zv.Komandantin  e KFOR-it Gjeneral Brigade János CSOMBÓK me asistentin e tij  i cili përfundon mandatin, dhe Zv.Komandantin  e KFOR-it   Gjeneral Brigade Reinhard RUCKENSTUHL me asistentin e MA COL Paul Schneider I cili pranon detyrën.
Ekipi i AME-së për Pompim me Kapacitet të Lartë merr pjesë në trajnimin operacional në Pasau të Gjermanisë

Ekipi i AME-së për Pompim me Kapacitet të Lartë merr pjesë në trajnimin operacional në Pasau të Gjermanisë

Prishtinë, 24.09.2018. Ekipi i AME-së për Pompim me Kapacitet të Lartë “PKL” në përbërje prej Shtatë pjesëtarëve  do të merr pjesë në trajnim operacional në Pasau të Gjermanisë nga dt.24.09-28.09.2018.

Drejtori i Përgjithshëm e AME-së, z. Kodra priti ne takim Kryetarin e Shoqatës  Miqtë e Amerikës

Drejtori i Përgjithshëm e AME-së, z. Kodra priti ne takim Kryetarin e Shoqatës Miqtë e Amerikës

Prishtinë, 23.08.2018. Në takimin  me Kryetarin e Shoqatës  Miqtë e Amerikës z. Agim Rexhepi u  pajtuam që të organizojmë një manifestim për nderimin dhe respektimin  e qytetarëve Amerikan  të rënë  me 11 Shtator.
Ekspert nga UNDP të Qendrës Rajonale të Stambollit vizitojn AME-në

Ekspert nga UNDP të Qendrës Rajonale të Stambollit vizitojn AME-në

Ekspertet znj. Jessica Banfield dhe znj. Ulrika Jonsson  Qendra Rajonale e Stambollit nga UNDP të cilat po qëndrojnë në Kosove  kanë pasur një vizitë Pune në AME në kuadër të Projektit të UNDP-së “Ndërtimit i Sigurisë dhe Mirëbesimit përmes Zvogëlimit të Rrezikut nga Fatkeqësitë dhe përfshirja e Çështjeve Gjinore”.

Takim pune në Ministrinë e Forcës së Sigurisë se Kosovës

Takim pune në Ministrinë e Forcës së Sigurisë se Kosovës

Sot me datë 10.08.2018. Zëvendës Drejtori i Përgjithshëm i AME-së z. Shefki Abdullahu së bashku me u.d. drejtorin e Departamentit të Gatishmërisë z. Hajriz Sejdiu, zhvilluan një vizitë pune në Ministrinë Forcës së Sigurisë së Kosovës. 
123456