AME merr pjesë në Trajnimin Operacional në Gjermani

AME merr pjesë në Trajnimin Operacional në Gjermani

Me ftesën zyrtare   nga konsorciumi   IPA FLOODS, mekanizmi evropian për mbrojtjen civile, AME është duke marr pjesë në trajnimin operacional  ”Pompat me Kapacitet të Lartë ”nga data 23.04.2017 deri më 26.04.2017 ne Deggendorf të Gjermanisë .

Mbahet trajnimi  për kërkim shpëtim në vise malore

Mbahet trajnimi për kërkim shpëtim në vise malore

Kursi i organizuar nga ana e Ambasadës Amerikane për kërkim shpëtim në vise malore dhe shpëtimi  me Helikopter i mbështetur nga KFOR-i Amerikan u realizua nga dt 18.04.2017 deri me 25.04.2017 në ambiente të ndryshme, duke filluar në AKSP, Kampin BONSTEEL , dhe Malet e Sharrit –lokacioni Shtëpia e Malorëve në Prizren.
Trajnimi operacional me Modulin e Kërkim Shpëtimit në Ujëra Sipërfaqësorë

Trajnimi operacional me Modulin e Kërkim Shpëtimit në Ujëra Sipërfaqësorë

Trajnimi operacional me Modulin e Kërkim Shpëtimit në Ujëra Sipërfaqësorë , i planifikuar dhe zbatuar nga AME, nga dt.22-23.04.2017 në Liqenin e Badofcit u zhvillua në përkujdesjen dhe mbështetjen e Agjencisë së Menaxhimit Emergjent .
Pajisen  me uniforma pune  Njësit Profesionale të Zjarrfikëjes dhe Shpëtimit

Pajisen me uniforma pune Njësit Profesionale të Zjarrfikëjes dhe Shpëtimit

Agjencia e Menaxhimit Emergjent/MPB  bazuar në UA Nr. 26/2012 për Uniformën dhe Simbolet e NjPZSH-ve ka realizuar  pajisjen e të gjitha NJPZSH-ve në nivel vendi me uniforma të punës. 
Trajnim për dhënien e provimit profesional në lëmin e mbrojtjes nga zjarri

Trajnim për dhënien e provimit profesional në lëmin e mbrojtjes nga zjarri

Trajnimi “Përgatitja e kandidatëve për dhënien e provimit profesional në lëmin e mbrojtjes nga zjarri“ i cili zgjat nga data 03.03.2014 deri me 11.04.2014.
AME filloi trajnimin për shuarjen e zjarreve

AME filloi trajnimin për shuarjen e zjarreve

Sot, Agjencioni për Menaxhim të Emergjencave i Ministrisë së Punëve të Brendshme filloi trajnimin për shuarjen e zjarreve fushore e malore për komunën e Therandës, Gjilanit, Junikut, Malishevës, Prishtinës dhe Istogut.
123456789