Fillon stërvitja shkollore me Simulator për zvogëlimi i rreziqeve nga tërmetet

Fillon stërvitja shkollore me Simulator për zvogëlimi i rreziqeve nga tërmetet

Prishtinë, 17.04.2019
Në kuadër të marrëveshjes së bashkëpunimit të Agjencisë së Menaxhimit Emergjent dhe AFAD-it turk, institucionit simotër me AME-në, me datë 16.04.2019 ka filluar zbatimi i projektit “Zvogëlimi i rreziqeve nga tërmetet” i cili ka për qëllim mbajtjen e stërvitjeve shkollore me Simulator për tërmete.
Drejtori i Përgjithshëm i AME-së z. Fadil Kodra po merr pjesë në forumin rajonale në Sofje

Drejtori i Përgjithshëm i AME-së z. Fadil Kodra po merr pjesë në forumin rajonale në Sofje

Prishtinë, 21.02.2019

Drejtori i Përgjithshëm z. Fadil Kodra me stafin nga AME po merr pjesë në forumin  dy-ditor  për Menaxhimin e Rrezikut nga Përmbytjet në Sofje të Bullgarisë .

AME zhvillon takimin me Përfaqësues nga SHBA në kuadër të programit të bashkëpunimit Civilo Ushtarak për Gatishmëri Emergjente - CMEP

AME zhvillon takimin me Përfaqësues nga SHBA në kuadër të programit të bashkëpunimit Civilo Ushtarak për Gatishmëri Emergjente - CMEP

Me dt. 28.01.2019  AME priti në takim pune  Përfaqësues nga SHBA  me objektiv ” Vlerësimi i aftësive të gatishmërisë në përballje me fatkeqësitë”, aktivitet ky i cili është në kuadër të programit të Bashkëpunimit Civilo Ushtarak për Gatishmëri Emergjente CMEP i koordinuar nga Garda Kombëtare e IOWA-së (IANG).
Mbahet takimi në kuadër të marrëveshjes trepalëshe

Mbahet takimi në kuadër të marrëveshjes trepalëshe

Në Prizren nga dt.16/17.01.2019 në kuadër të marrëveshjes trepalëshe, u mbajt takim pune me përfaqësimin e kryesuesve të institucioneve nga tri shtetet ,z. Fadil Kodra AME Kosovë, z. Haki Çako DPEC Shqipëri, z. Agron Buxhaku QMK Maqedoni me pjesëtarë nga institucionet përkatëse si pjesë e grupit punues trepalësh dhe koordinatorin z. Urim Vejseli.
Takim lamtumirës me zyrtarin e zyrës ndërlidhëse NALT ,LTC Grimaldi JAMES

Takim lamtumirës me zyrtarin e zyrës ndërlidhëse NALT ,LTC Grimaldi JAMES

Me dt.24.12.2018 Drejtuesit e Agjencisë së Menaxhimit Emergjent për nderë të bashkëpunimit me zyrën ndërlidhëse të NATO –NALT ,organizuan takim përmbledhës dhe lamtumirës 
Mbahet Ushtrimi Fushor "Shqiponja 2018" në Komunën e Mitrovicës

Mbahet Ushtrimi Fushor "Shqiponja 2018" në Komunën e Mitrovicës

Mitrovicë, 21.11.2018.  Agjencia e Menaxhimit Emergjent  morri pjesë dhe mbështeti  ushtrimin fushor SHQIPONJA 2018 të mbajtur në Mitrovicë që u organizua nga  "Save the Children" në partneritet me Kryqin e kuq dhe ne bashkëpunim me Kuvendin Komunal, Drejtoritë për shërbime emergjente, Ministrinë e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë ku ky ushtrim fushor u organizua  në shkollën fillore " Migjeni" dhe çerdhen publike "Gëzimi ynë".

Mbahet Punëtoria e 3-të Rajonale dhe takimi i 4-të i Komitetit Drejtues të Programit IPA DRAM

Mbahet Punëtoria e 3-të Rajonale dhe takimi i 4-të i Komitetit Drejtues të Programit IPA DRAM

Lubjanë, 15.11.2018.      Ne Lubjanë te Sllovenisë  nga 12-16.11.2018 u mbajt  Punëtoria e 3-të Rajonale dhe po mbahet takimi i  4-të i Komitetit Drejtues të Programit IPA DRAM, ku ne ketë takim po merr pjese edhe Drejtori i Përgjithshëm i AME-së z. Fadil Kodra se bashku me përfaqësues nga Agjencia e Menaxhimit Emergjent në përbërje prej tre anëtarëve.

Një delegacioni i kreut te AFAD-it nga Turqia po zhvillon një  vizitë zyrtare në Agjencinë e Menaxhimit Emergjent

Një delegacioni i kreut te AFAD-it nga Turqia po zhvillon një vizitë zyrtare në Agjencinë e Menaxhimit Emergjent

Prishtinë, 02.10.2018.   Ka filluar vizita zyrtare  e Autoritetit për Menaxhimin e Fatkeqësive dhe Emergjencave (AFAD) nga Turqia, mbështetur ne marrëveshjen dypalëshe ne mes  AME-së dhe AFAD-it, me objektiv këmbimin e eksperiencave dhe arritjeve ne fushën e Menaxhimit Emergjent.
123456789