Drejtori i Përgjithshëm i AME-së z. Fadil Kodra ka pritur ne takim lamtumirës  z. Hideya Kobayashi

Drejtori i Përgjithshëm i AME-së z. Fadil Kodra ka pritur ne takim lamtumirës z. Hideya Kobayashi

Prishtinë, 24.09.2019

Drejtori i Përgjithshëm i AME-së z. Fadil Kodra ka pritur ne takim lamtumirës  z. Hideya Kobayashi, zyrtar i larte i JICA qe po e përfundon misionin e tij.

Drejtori i Përgjithshëm AME-së z. Fadil Kodra vizitoj Republikën e Turqisë

Drejtori i Përgjithshëm AME-së z. Fadil Kodra vizitoj Republikën e Turqisë

Prishtinë, 20.09.2019.   

Drejtori i Përgjithshëm Agjencisë për Menaxhim të Emergjencave, z. Fadil Kodra se bashku me Zëvendësministri i Punëve të Brendshme, z. Selami Shkodra, kanë qëndruar në një vizitë zyrtare në Republikën e Turqisë, ku janë pritur nga zëvendësministri i Punëve të Brendshme, i Turqisë, z. Muhterm Ince.

Mbahet punëtoria për të dhënat mbi humbjet nga fatkeqësitë natyrore dhe aspekti gjinor ne menaxhim emergjent.

Mbahet punëtoria për të dhënat mbi humbjet nga fatkeqësitë natyrore dhe aspekti gjinor ne menaxhim emergjent.

Prishtinë, 19.09.2019.  AME ka organizuar punëtorin një ditore me Drejtorët dhe Përgjegjësit për Mbrojtje dhe Shpëtim të Komunave  të Kosovës , ku u diskutua grumbullimi  dhe  regjistrimi i te dhënave mbi  humbjet nga fatkeqësitë  dhe  plotësimi i bazës se te dhënave DesInvnetar Sendai, detyrë kjo qe përfshihet ne kuadër te programit IPA DRAM.
Kosova dhe Katari thellojnë bashkëpunimin në fushën e emergjencave dhe trajnimin e kuadrove

Kosova dhe Katari thellojnë bashkëpunimin në fushën e emergjencave dhe trajnimin e kuadrove

Prishtinë, 3 korrik 
Zëvendësministri i Punëve të Brendshme, z. Selami Shkodra së bashku me delegacionin me përfaqësues nga Ministria e Brendshme e shtetit të Katarit i cili po qëndron në Kosovë kanë vizituar Agjencinë e Menaxhimin Emergjent dhe Akademinë e Kosovës për Siguri Publike.
Apel për qytetarët e Kosovës për vigjilencë ndaj zjarrvënieve

Apel për qytetarët e Kosovës për vigjilencë ndaj zjarrvënieve

Prishtinë, 14.06.2019
Agjencia e Menaxhimit të Emergjencave e Ministrisë së Punëve të Brendshme, kërkon nga të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës të jenë aktiv në parandalimin e çfarëdo lloji të zjarreve dhe zjarrvënësve
Drejtori i Përgjithshëm z. Fadil KODRA priti ne takim pune ekspert nga Banka Botërore

Drejtori i Përgjithshëm z. Fadil KODRA priti ne takim pune ekspert nga Banka Botërore

Prishtinë, 30.05.2019

Sot në selinë e AME-s Drejtori i Përgjithshëm z. Fadil KODRA i shoqëruar nga Drejtori e Departamentit të Parandalimit z. Alush BEQIRI dhe përgjegjësi për marrëdhënie ndërkombëtare Nehat Koqinaj, pritën në takim pune ekspert të Bankës Botërore  Znj. Nedret Durutan-Okan Ph.D  dhe Z. O. Coneyt Okan përgjegjës për menaxhim me resurse të Ujit dhe Zhvillim të Politikave Rurale .

AME  organizoi punëtorinë dy ditore në kuadër të programit IPA DRAM

AME organizoi punëtorinë dy ditore në kuadër të programit IPA DRAMNë kuadër të programit IPA DRAM, AME  organizoi punëtorinë dy ditore në Prishtinë  nga data 21-22.05.2019, për Vlerësimin e Rrezikut nga Fatkeqist.

Agjencia e Menaxhimit Emergjent po merr pjesë në ushtrimin fushor EU MNE MODEX 2019 në Republikën e Malit të Zi

Agjencia e Menaxhimit Emergjent po merr pjesë në ushtrimin fushor EU MNE MODEX 2019 në Republikën e Malit të Zi

Prishtinë, 13.05.2019

Agjencia e Menaxhimit Emergjent si pjesë e përhershme e bashkëpunimit rajonal dhe e Mekanizmit Evropian të Mbrojtjes Civile, sot u nis për të marrë pjesë në Ushtrimin Fushor  i emërtuar  “EU MNE MODEX 2019” i cili   realizohet  në Republikën e Malit  të Zi,  në kuadër të planifikimit  LOT 2, me skenar vërshimi.

123456789