Komunikatë për  publik 2

Komunikatë për publik 2

Të dashur Qytetarë!
Të nderuara institucione dhe subjekte juridike,

Në vazhdën e përpjekjeve për menaxhim me situatë nga Pandeminë e virusit Korona i njohur COVID-19!
Komunikatë për publik

Komunikatë për publik

Te nderuar qytetarë!

Ne vazhdën e vigjilencës për situatën e krijuar nga kërcënimi Korona Virus COVID-19 , AGJENCIA E MENAXHIMIT EMERGJENT- MPBAP bënë përpjekje te jetë gjithnjë pranë nevojave te qytetarëve te vendit ,ne vazhdimësi pa asnjë hezitim 24/7.
Agjencia e Menaxhimit Emergjent AME- MPBAP në mbështetje të Ministrisë së Shëndetësisë në menaxhimin e COVID-19

Agjencia e Menaxhimit Emergjent AME- MPBAP në mbështetje të Ministrisë së Shëndetësisë në menaxhimin e COVID-19

Prishtinë, 16.03.2020
Bazuar ne Misionin dhe mandatin ligjor AME nga ditët e para të shpalljes së kërcënimit global ,është aktive në mbështetjen e qytetarëve dhe reaguesve për situatën e rrezikut nga COVID-19.
Zv. Drejtori i Përgjithshëm i AME-së priti në takim zv. Komandantin e KFOR-it.

Zv. Drejtori i Përgjithshëm i AME-së priti në takim zv. Komandantin e KFOR-it.

Prishtinë, 12.03.2020
Në selinë e Agjencisë Menaxhimit Emergjent, zv. Drejtori i Përgjithshëm z. Shefki Abdullahu me stafin e Drejtorëve të Departamenteve të AME-së, priti në takim konsultues zv. Komandantin e KFOR-it Gjeneralin L. Michaud.
Takim pune me njësit varëse të AME-së

Takim pune me njësit varëse të AME-së

Prishtinë, 10.03.2020
Zëvendës Drejtorit i Përgjithshëm AME-së z. Shefki Abdullahu ka vizituar QOE 112 në Zveçan ku është takuar me koordinatorin e kësaj Qendre dhe Komandantët e Njësive të Zjarrfikjes dhe Shpëtimit të komunave veriore të Kosovës.
Drejtori i Përgjithshëm i Agjencisë së Menaxhimit Emergjent nënshkroi marrëveshje bashkëpunimi me JICA Japoneze.

Drejtori i Përgjithshëm i Agjencisë së Menaxhimit Emergjent nënshkroi marrëveshje bashkëpunimi me JICA Japoneze.

Prishtinë, 05.03.2020
Sot, në selinë e Agjencisë së Menaxhimit Emergjent-MPBAP ,Drejtori i Përgjithshëm z. Fadil KODRA nënshkroi marrëveshje bashkëpunimi me JICA Japoneze.
Agjencia Japoneze për Bashkëpunim Ndërkombëtar sot prezantoj dy projekte në AME

Agjencia Japoneze për Bashkëpunim Ndërkombëtar sot prezantoj dy projekte në AME

Prishtinë, 18.02.2020
Sot ne AME, Agjencia Japoneze për Bashkëpunim Ndërkombëtar- JICA ka prezantuar dy projekte qe do te implementohen në Kosovë në pesë vitet e ardhshme.
Drejtori i Përgjithshëm i AME-së priti ne takim përfaqësues te Ambasadës Amerikane ne Prishtinë

Drejtori i Përgjithshëm i AME-së priti ne takim përfaqësues te Ambasadës Amerikane ne Prishtinë

Prishtinë,14.02.2020
Drejtori i Përgjithshëm z. Fadil Kodra i shoqëruar nga zv. Drejtori i Përgjithshëm z. Shefki Abdullahu dhe përgjegjësi për Marrëdhënie Ndërkombëtare dhe me Publikun z.Nehat Koçinaj ,pritën në takim njoftues dhe informues stafin e Ambasadës Amerikane në Prishtinë.
123456789