Ne Hotel Emerald sot u mbajt trajnimi për stafin e OSBE-së.

Ne Hotel Emerald sot u mbajt trajnimi për stafin e OSBE-së.

Prishtinë, 09.12.2019. Ne ambientet e hotel EMERALD me kërkesë dhe organizim nga drejtuesit e OSBE-s ,sot u mbajt trajnimi me tema aktuale me fokus tërmetet.
Me një fjalë rasti , drejtuesi i Agjencisë së Menaxhimit Emergjent z. Fadil Kodra ju drejtua pjesëmarrësve, ku përveç falënderimeve për kontributin e OSBE-së ne zhvillimin dhe rritjen e kapaciteteve, trajnimit i uroj vazhdimësi te mbarë.
Ekspertet e ftuar nga AME, z. Mustaf Gashi dhe Nehat Koçinaj prezantuan para pjesëmarrësve mandatin dhe te arriturat e Agjencisë se Menaxhimit Emergjent ne rrafshin e operacioneve dhe marrëdhënieve ndërkombëtare. Përveç kësaj, edhe aspekti sizmik u trajtua nga eksperti I SHGJK z. Shemsi Mustafa, ndërsa nga përfaqësuesi i OSBE-s u prezantuan veprimet dhe koordinimet ne raste tërmeti .