No items.
Zvogëlim i Rrezikut nga Fatkeqësitë Natyrore- Pyetësor për Fëmijë

Zvogëlim i Rrezikut nga Fatkeqësitë Natyrore- Pyetësor për Fëmijë

Agjencia e Menaxhimit Emergjent ne bashkepunim me Ministrine e Arsimit, Shkences dhe Teknologjise ka hartuar kuizin e pare per femije per ...
Ushtrim Fushor   "Shpata e Argjendtë"

Ushtrim Fushor "Shpata e Argjendtë"

Ka përfunduar me sukses pjesëmarrja e njësisë së AME-së ne ushtrimin fushor ”Shpata e ...
Trajnimi  bazik në zjarrfikje dhe shpëtim

Trajnimi bazik në zjarrfikje dhe shpëtim

Si pjese e marrëveshjes se Brukselit për inkorporimin e Mbrojtjes Civile nga pjesa veriore ne strukturat legjitime shtetërore te ...
Vizitë  nga Delegacioni i Republikës së  Polonisë

Vizitë nga Delegacioni i Republikës së Polonisë

Agjencin e Menaxhimit Emergjent e vizitoi sot  një delegacion i Republikës së Polonisë të cilit i printe gjeneral ...
Shënohet Dita Ndërkombëtare për Zvogëlimin e Rrezikut nga Fatkeqësitë

Shënohet Dita Ndërkombëtare për Zvogëlimin e Rrezikut nga Fatkeqësitë

Kosovë, 13 Tetor 2015.  Sot në vendin tonë u shënua Dita Ndërkombëtare për Zvogëlimin e Rrezikut nga ...
Takim pune konsultuese midis Drejtorive për Mbrojtje dhe Shpëtim të Komunave dhe Agjencisë së Menaxhimit Emergjent

Takim pune konsultuese midis Drejtorive për Mbrojtje dhe Shpëtim të Komunave dhe Agjencisë së Menaxhimit Emergjent

Prishtinë, 5 Tetor 2015. Mbyllet me sukses takimi I punës konsultues midis përfaqësuesve të drejtorive për ...
123456789