Apel për qytetarët e Kosovës për vigjilencë ndaj zjarrvënieve

Apel për qytetarët e Kosovës për vigjilencë ndaj zjarrvënieve

Prishtinë, 14.06.2019 Agjencia e Menaxhimit të Emergjencave e Ministrisë së Punëve të Brendshme, kërkon nga ...
Drejtori i Përgjithshëm z. Fadil KODRA priti ne takim pune ekspert nga Banka Botërore

Drejtori i Përgjithshëm z. Fadil KODRA priti ne takim pune ekspert nga Banka Botërore

Prishtinë, 30.05.2019 Sot në selinë e AME-s Drejtori i Përgjithshëm z. Fadil KODRA i shoqëruar nga Drejtori e ...
AME  organizoi punëtorinë dy ditore në kuadër të programit IPA DRAM

AME organizoi punëtorinë dy ditore në kuadër të programit IPA DRAM

Në kuadër të programit IPA DRAM, AME  organizoi punëtorinë dy ditore në Prishtinë  nga data ...
Agjencia e Menaxhimit Emergjent po merr pjesë në ushtrimin fushor EU MNE MODEX 2019 në Republikën e Malit të Zi

Agjencia e Menaxhimit Emergjent po merr pjesë në ushtrimin fushor EU MNE MODEX 2019 në Republikën e Malit të Zi

Prishtinë, 13.05.2019 Agjencia e Menaxhimit Emergjent si pjesë e përhershme e bashkëpunimit rajonal dhe e Mekanizmit Evropian ...
Fillon stërvitja shkollore me Simulator për zvogëlimi i rreziqeve nga tërmetet

Fillon stërvitja shkollore me Simulator për zvogëlimi i rreziqeve nga tërmetet

Prishtinë, 17.04.2019 Në kuadër të marrëveshjes së bashkëpunimit të Agjencisë së Menaxhimit ...
Drejtori i Përgjithshëm i AME-së z. Fadil Kodra po merr pjesë në forumin rajonale në Sofje

Drejtori i Përgjithshëm i AME-së z. Fadil Kodra po merr pjesë në forumin rajonale në Sofje

Prishtinë, 21.02.2019 Drejtori i Përgjithshëm z. Fadil Kodra me stafin nga AME po merr pjesë në forumin  ...
12345678910 Last