No items.
Drejtori i Përgjithshëm e AME-së viziton Republikën e Sllovenisë dhe atë të Shqipërisë

Drejtori i Përgjithshëm e AME-së viziton Republikën e Sllovenisë dhe atë të Shqipërisë

Prishtinë, 22.10.2019Me ftes nga Autoriteti i Mbrojtjes Civile Sllovene z. Darko But, Drejtori i Përgjithshëm i AME-së z. Fadil Kodra i shoqëruar ...
Përfundon me sukses trajnimi  AKSIDENTET E KOMUNIKACIONIT RRUGOR

Përfundon me sukses trajnimi AKSIDENTET E KOMUNIKACIONIT RRUGOR

Vushtrri, 27.09.2019 Ne kuadër te plan programit vjetor te trajnimeve të Agjencia e Menaxhimit Emergjent është mbajtur ...
Po mbahet ushtrimi SHPATA E ARGJENDTË 2019-2

Po mbahet ushtrimi SHPATA E ARGJENDTË 2019-2

Prishtinë, 24.09.2019.    Po mbahet ushtrimi me vend komanda SHPATA E ARGJENDTË 2019-2 e organizuar nga KFOR së ...
Drejtori i Përgjithshëm i AME-së z. Fadil Kodra ka pritur ne takim lamtumirës  z. Hideya Kobayashi

Drejtori i Përgjithshëm i AME-së z. Fadil Kodra ka pritur ne takim lamtumirës z. Hideya Kobayashi

Prishtinë, 24.09.2019 Drejtori i Përgjithshëm i AME-së z. Fadil Kodra ka pritur ne takim lamtumirës  z. Hideya ...
Drejtori i Përgjithshëm AME-së z. Fadil Kodra vizitoj Republikën e Turqisë

Drejtori i Përgjithshëm AME-së z. Fadil Kodra vizitoj Republikën e Turqisë

Prishtinë, 20.09.2019.    Drejtori i Përgjithshëm Agjencisë për Menaxhim të Emergjencave, z. Fadil Kodra ...
Mbahet punëtoria për të dhënat mbi humbjet nga fatkeqësitë natyrore dhe aspekti gjinor ne menaxhim emergjent.

Mbahet punëtoria për të dhënat mbi humbjet nga fatkeqësitë natyrore dhe aspekti gjinor ne menaxhim emergjent.

Prishtinë, 19.09.2019.  AME ka organizuar punëtorin një ditore me Drejtorët dhe Përgjegjësit për ...
12345678910 Last