No items.
Drejtori i Përgjithshëm i AME-së priti ne takim përfaqësues te Ambasadës Amerikane ne Prishtinë

Drejtori i Përgjithshëm i AME-së priti ne takim përfaqësues te Ambasadës Amerikane ne Prishtinë

Prishtinë,14.02.2020Drejtori i Përgjithshëm z. Fadil Kodra i shoqëruar nga zv. Drejtori i Përgjithshëm z. Shefki Abdullahu dhe përgjegjësi për ...
Ne Hotel Emerald sot u mbajt trajnimi për stafin e OSBE-së.

Ne Hotel Emerald sot u mbajt trajnimi për stafin e OSBE-së.

Prishtinë, 09.12.2019.Ne ambientet e hotel Emerald me kërkesë dhe organizim nga drejtuesit e OSBE-s ,sot u mbajt trajnimi me tema aktuale me fokus ...
Drejtori i Përgjithshëm i AME-së z. Fadil Kodra sot ka vizituar Republikën e Shqipërisë

Drejtori i Përgjithshëm i AME-së z. Fadil Kodra sot ka vizituar Republikën e Shqipërisë

Prishtinë, 28.11.2019.I shoqëruar nga Zv. Drejtori z. Shefki Abdullahu dhe Përgjegjësi për Marrëdhënie Ndërkombëtare Nehat Koçinaj sot vizituan ...
Drejtori i Përgjithshëm priti ne takim lamtumirës Ltc Todd Essing ndërlidhës i NALT-it

Drejtori i Përgjithshëm priti ne takim lamtumirës Ltc Todd Essing ndërlidhës i NALT-it

Prishtinë, 22.11.2019,Sot ne një takim dhe drek rasti Drejtori i Përgjithshëm i AME-s z. Fadil Kodra i shoqëruar nga z. Shefki Abdullahu dhe ...
Publikimi për Programin IPA DRAM

Publikimi për Programin IPA DRAM

Fjala e Drejtorit të Përgjithshëm për punën përmbyllëse për Programin IPA DRAM.
Drejtori i përgjithshëm i AME-së z. Fadil Kodra po merr pjesë në Konferencën përfundimtare të Programit IPA DRAM

Drejtori i përgjithshëm i AME-së z. Fadil Kodra po merr pjesë në Konferencën përfundimtare të Programit IPA DRAM

Bruksel, 19.11.2019.Drejtori i përgjithshëm i AME-s Z. Fadil Kodra i shoqëruar nga Koordinatori Nacional për programin IPA DRAM z, Nehat Koqinaj ...
12345678910 Last