No items.
Një delegacioni i kreut te AFAD-it nga Turqia po zhvillon një  vizitë zyrtare në Agjencinë e Menaxhimit Emergjent

Një delegacioni i kreut te AFAD-it nga Turqia po zhvillon një vizitë zyrtare në Agjencinë e Menaxhimit Emergjent

Prishtinë, 02.10.2018.   Ka filluar vizita zyrtare  e Autoritetit për Menaxhimin e Fatkeqësive dhe Emergjencave ...
U mbajt takimi me Zv.Komandantin e KFOR-it në AME

U mbajt takimi me Zv.Komandantin e KFOR-it në AME

Prishtinë, 02.10.2018. Në selinë e AME-së  Drejtori I Përgjithshëm i AME z.Fadil Kodra me stafin e tij priti ...
Ekipi i AME-së për Pompim me Kapacitet të Lartë merr pjesë në trajnimin operacional në Pasau të Gjermanisë

Ekipi i AME-së për Pompim me Kapacitet të Lartë merr pjesë në trajnimin operacional në Pasau të Gjermanisë

Prishtinë, 24.09.2018. Ekipi i AME-së për Pompim me Kapacitet të Lartë “PKL” në përbërje prej ...
Drejtori i Përgjithshëm e AME-së, z. Kodra priti ne takim Kryetarin e Shoqatës  Miqtë e Amerikës

Drejtori i Përgjithshëm e AME-së, z. Kodra priti ne takim Kryetarin e Shoqatës Miqtë e Amerikës

Prishtinë, 23.08.2018. Në takimin  me Kryetarin e Shoqatës  Miqtë e Amerikës z. Agim Rexhepi ...
Ekspert nga UNDP të Qendrës Rajonale të Stambollit vizitojn AME-në

Ekspert nga UNDP të Qendrës Rajonale të Stambollit vizitojn AME-në

Ekspertet znj. Jessica Banfield dhe znj. Ulrika Jonsson  Qendra Rajonale e Stambollit nga UNDP të cilat po qëndrojnë në ...
Takim pune në Ministrinë e Forcës së Sigurisë se Kosovës

Takim pune në Ministrinë e Forcës së Sigurisë se Kosovës

Sot me datë 10.08.2018. Zëvendës Drejtori i Përgjithshëm i AME-së z. Shefki Abdullahu së bashku me u.d. ...
1234567