Drejtori i Përgjithshëm z. Fadil Kodra priti në takim Drejtorin e Departamentit për Rend dhe Siguri Publike të Misionit të OSBE-s në Kosovë

Drejtori i Përgjithshëm z. Fadil Kodra priti në takim Drejtorin e Departamentit për Rend dhe Siguri Publike të Misionit të OSBE-s në Kosovë

Prishtinë, 08.05.2020,Sot në selinë e Agjencisë Menaxhimit Emergjent, z. Fadil Kodra priti në takim Departamentit për Rend dhe Siguri Publike të ...
Agjencia e Menaxhimit Emergjent, vazhdon angazhimin në menaxhim me situatën e krijuar nga Pandemia me COVID-19

Agjencia e Menaxhimit Emergjent, vazhdon angazhimin në menaxhim me situatën e krijuar nga Pandemia me COVID-19

Prishtinë, 21.04.2020Stafi i Agjencisë së Menaxhimit Emergjent AME-MPBAP vazhdon angazhimin e përhershëm 24/7 në dy nivelet dhe përmes mekanizmit ...
Apel për qytetarët e Kosovës për vigjilencë ndaj zjarrvënieve

Apel për qytetarët e Kosovës për vigjilencë ndaj zjarrvënieve

Qytetarë të nderuar!Jemi duke hyrë në sezonin e verës që supozohet se do të karakterizohet me temperatura të larta të ajrit të cilat ndikojnë në ...
Drejtori i përgjithshëm i AME-s  z. Fadil Kodra  priti në takim pune Zv. Ministrin e MPBAP z. Bajram Gecaj.

Drejtori i përgjithshëm i AME-s z. Fadil Kodra priti në takim pune Zv. Ministrin e MPBAP z. Bajram Gecaj.

Prishtinë, 27.03.2020Drejtori i Përgjithshëm i Agjencisë Menaxhimit Emergjent AME MPBAP z. Fadil Kodra priti në takim pune Z. V. Ministrin e MPBAP ...
Komunikatë për  publik 2

Komunikatë për publik 2

Të dashur Qytetarë!Të nderuara institucione dhe subjekte juridike,Në vazhdën e përpjekjeve për menaxhim me situatë nga Pandeminë e virusit Korona ...
Komunikatë për publik

Komunikatë për publik

Te nderuar qytetarë!Ne vazhdën e vigjilencës për situatën e krijuar nga kërcënimi Korona Virus COVID-19 , AGJENCIA E MENAXHIMIT EMERGJENT- MPBAP ...
12345678910 Last