Zv. Drejtori I Përgjithshëm i AME-së priti në takim pune zv. Komandantin e KFOR-it

Zv. Drejtori I Përgjithshëm i AME-së priti në takim pune zv. Komandantin e KFOR-it

Prishtinë, 21.07.2020.Në Selinë e Agjencisë së Menaxhimit Emergjent , Zv. Drejtori i Përgjithshëm z. Shefki ABDULLAHU priti në takim pune Zv. ...
Drejtori i Përgjithshëm i Agjencisë Menaxhimit Emergjent MPB z. Fadil KODRA u prit nga Kryetari i Komunës se Prizrenit z. Mytaher HASKUKA

Drejtori i Përgjithshëm i Agjencisë Menaxhimit Emergjent MPB z. Fadil KODRA u prit nga Kryetari i Komunës se Prizrenit z. Mytaher HASKUKA

Prishtinë, 10.07.2020.Ne vazhdën e koordinimit e te mbështetjes dhe lehtësimit, ndërlidhur edhe me situatën e krijuar nga COVID-19, Drejtori i ...
Drejtori i Përgjithshëm z. Fadil KODRA viziton Ministrin e Mbrojtjes te Republikës Kosovës

Drejtori i Përgjithshëm z. Fadil KODRA viziton Ministrin e Mbrojtjes te Republikës Kosovës

Prishtinë, 07.07.2020.Në vazhdën e harmonizimit dhe koordinimit të veprimeve, në takim pune z. Fadil KODRA, Drejtor i Përgjithshëm i Agjencisë se ...
Vazhdon përkrahja e UNDP për Agjencinë  e Menaxhimit Emergjent

Vazhdon përkrahja e UNDP për Agjencinë e Menaxhimit Emergjent

Prishtinë, 24.06.2020Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim – UNDP, vazhdon me përkrahjen dhe mbështetjen për Agjencinë e Menaxhimit ...
Hartohet  Plani i Vijimësisë së Qeverisjes për Agjencinë e Menaxhimit Emergjent gjatë Pandemisë me Covid-19

Hartohet Plani i Vijimësisë së Qeverisjes për Agjencinë e Menaxhimit Emergjent gjatë Pandemisë me Covid-19

Prishtinë, 03.06.2020
Agjencia e Menaxhimit Emergjent përpilon dokumentin për funksionalizim të masave dhe veprimeve gjatë Pandemisë me COVID-19.
UNDP mbështetë Agjencinë e Menaxhimit Emergjent MPBAP

UNDP mbështetë Agjencinë e Menaxhimit Emergjent MPBAP

Prishtinë, 27 Maj 2020,Në selinë e Agjencisë së Menaxhimit Emergjent MPBAP, Drejtori i Përgjithshëm z. Fadil Kodra me staf priti të deleguarit e ...
12345678910 Last