No items.
Drejtori i Përgjithshëm i AME-së z. Fadil Kodra po merr pjesë në forumin rajonale në Sofje

Drejtori i Përgjithshëm i AME-së z. Fadil Kodra po merr pjesë në forumin rajonale në Sofje

Prishtinë, 21.02.2019

Drejtori i Përgjithshëm z. Fadil Kodra me stafin nga AME po merr pjesë në forumin  dy-ditor  për Menaxhimin e Rrezikut nga Përmbytjet në Sofje të Bullgarisë . Ky seminar ka bashkua ekspertë nga Japonia, Bullgaria dhe Ballkani Perëndimor, për të ndarë  përvojat, njohuritë dhe praktikat e mira që lidhen me menaxhimin e rrezikut nga fatkeqësitë, duke u fokusuar në përmbytjet, ndryshimet klimatike dhe ndikimin e tyre.