No items.
Takim lamtumirës me zyrtarin e zyrës ndërlidhëse NALT ,LTC Grimaldi JAMES

Takim lamtumirës me zyrtarin e zyrës ndërlidhëse NALT ,LTC Grimaldi JAMES

Me dt.24.12.2018 Drejtuesit e Agjencisë së Menaxhimit Emergjent për nderë të bashkëpunimit me zyrën ndërlidhëse të NATO –NALT ,organizuan takim përmbledhës dhe lamtumirës 
Me përgjegjësin e bashkëpunimit me AME ,Kolonel Leitenant GRIMALDI James, ku njehërit edhe u njoftuam me pasuesin Kolonel Leitenant TODD Mark Essing.
Takimin e nderuan me prezencën e vet Drejtori i Përgjithshëm I AME-s Z. Fadil KODRA me Zv. Drejtorin e Përgjithshëm z. Shefki ABDULLAHU si dhe zyrtarin për bashkëpunim ndërkombëtarë z. Nehat KOQINAJ. Takimi kaloi ne frymë bashkëpunimi dhe përmbledhje rezultatesh nga viti 2018 , si dhe u paraqitën projeksionet për vitin 2019.