No items.
Drejtori i Përgjithshëm AME-së z. Fadil Kodra vizitoj Republikën e Turqisë

Drejtori i Përgjithshëm AME-së z. Fadil Kodra vizitoj Republikën e Turqisë

Prishtinë, 20.09.2019.    Drejtori i Përgjithshëm Agjencisë për Menaxhim të Emergjencave, z. Fadil Kodra ...
Mbahet punëtoria për të dhënat mbi humbjet nga fatkeqësitë natyrore dhe aspekti gjinor ne menaxhim emergjent.

Mbahet punëtoria për të dhënat mbi humbjet nga fatkeqësitë natyrore dhe aspekti gjinor ne menaxhim emergjent.

Prishtinë, 19.09.2019.  AME ka organizuar punëtorin një ditore me Drejtorët dhe Përgjegjësit për ...
Kosova dhe Katari thellojnë bashkëpunimin në fushën e emergjencave dhe trajnimin e kuadrove

Kosova dhe Katari thellojnë bashkëpunimin në fushën e emergjencave dhe trajnimin e kuadrove

Prishtinë, 3 korrik  Zëvendësministri i Punëve të Brendshme, z. Selami Shkodra së bashku me delegacionin me ...
Apel për qytetarët e Kosovës për vigjilencë ndaj zjarrvënieve

Apel për qytetarët e Kosovës për vigjilencë ndaj zjarrvënieve

Prishtinë, 14.06.2019 Agjencia e Menaxhimit të Emergjencave e Ministrisë së Punëve të Brendshme, kërkon nga ...
Drejtori i Përgjithshëm z. Fadil KODRA priti ne takim pune ekspert nga Banka Botërore

Drejtori i Përgjithshëm z. Fadil KODRA priti ne takim pune ekspert nga Banka Botërore

Prishtinë, 30.05.2019 Sot në selinë e AME-s Drejtori i Përgjithshëm z. Fadil KODRA i shoqëruar nga Drejtori e ...
AME  organizoi punëtorinë dy ditore në kuadër të programit IPA DRAM

AME organizoi punëtorinë dy ditore në kuadër të programit IPA DRAM

Në kuadër të programit IPA DRAM, AME  organizoi punëtorinë dy ditore në Prishtinë  nga data ...
12345678910 Last