No items.
Publikimi për Programin IPA DRAM

Publikimi për Programin IPA DRAM

Fjala e Drejtorit të Përgjithshëm për punën përmbyllëse për Programin IPA DRAM.
Drejtori i përgjithshëm i AME-së z. Fadil Kodra po merr pjesë në Konferencën përfundimtare të Programit IPA DRAM

Drejtori i përgjithshëm i AME-së z. Fadil Kodra po merr pjesë në Konferencën përfundimtare të Programit IPA DRAM

Bruksel, 19.11.2019.Drejtori i përgjithshëm i AME-s Z. Fadil Kodra i shoqëruar nga Koordinatori Nacional për programin IPA DRAM z, Nehat Koqinaj ...
Drejtori i Përgjithshëm e AME-së viziton Republikën e Sllovenisë dhe atë të Shqipërisë

Drejtori i Përgjithshëm e AME-së viziton Republikën e Sllovenisë dhe atë të Shqipërisë

Prishtinë, 22.10.2019Me ftes nga Autoriteti i Mbrojtjes Civile Sllovene z. Darko But, Drejtori i Përgjithshëm i AME-së z. Fadil Kodra i shoqëruar ...
Përfundon me sukses trajnimi  AKSIDENTET E KOMUNIKACIONIT RRUGOR

Përfundon me sukses trajnimi AKSIDENTET E KOMUNIKACIONIT RRUGOR

Vushtrri, 27.09.2019 Ne kuadër te plan programit vjetor te trajnimeve të Agjencia e Menaxhimit Emergjent është mbajtur ...
Po mbahet ushtrimi SHPATA E ARGJENDTË 2019-2

Po mbahet ushtrimi SHPATA E ARGJENDTË 2019-2

Prishtinë, 24.09.2019.    Po mbahet ushtrimi me vend komanda SHPATA E ARGJENDTË 2019-2 e organizuar nga KFOR së ...
Drejtori i Përgjithshëm i AME-së z. Fadil Kodra ka pritur ne takim lamtumirës  z. Hideya Kobayashi

Drejtori i Përgjithshëm i AME-së z. Fadil Kodra ka pritur ne takim lamtumirës z. Hideya Kobayashi

Prishtinë, 24.09.2019 Drejtori i Përgjithshëm i AME-së z. Fadil Kodra ka pritur ne takim lamtumirës  z. Hideya ...
12345678910 Last