No items.
Drejtori i përgjithshëm i AME-s  z. Fadil Kodra  priti në takim pune Zv. Ministrin e MPBAP z. Bajram Gecaj.

Drejtori i përgjithshëm i AME-s z. Fadil Kodra priti në takim pune Zv. Ministrin e MPBAP z. Bajram Gecaj.

Prishtinë, 27.03.2020Drejtori i Përgjithshëm i Agjencisë Menaxhimit Emergjent AME MPBAP z. Fadil Kodra priti në takim pune Z. V. Ministrin e MPBAP ...
Komunikatë për  publik 2

Komunikatë për publik 2

Të dashur Qytetarë!Të nderuara institucione dhe subjekte juridike,Në vazhdën e përpjekjeve për menaxhim me situatë nga Pandeminë e virusit Korona ...
Komunikatë për publik

Komunikatë për publik

Te nderuar qytetarë!Ne vazhdën e vigjilencës për situatën e krijuar nga kërcënimi Korona Virus COVID-19 , AGJENCIA E MENAXHIMIT EMERGJENT- MPBAP ...
Agjencia e Menaxhimit Emergjent AME- MPBAP në mbështetje të Ministrisë së Shëndetësisë në menaxhimin e COVID-19

Agjencia e Menaxhimit Emergjent AME- MPBAP në mbështetje të Ministrisë së Shëndetësisë në menaxhimin e COVID-19

Prishtinë, 16.03.2020Bazuar ne Misionin dhe mandatin ligjor AME nga ditët e para të shpalljes së kërcënimit global ,është aktive në mbështetjen e ...
Zv. Drejtori i Përgjithshëm i AME-së priti në takim zv. Komandantin e KFOR-it.

Zv. Drejtori i Përgjithshëm i AME-së priti në takim zv. Komandantin e KFOR-it.

Prishtinë, 12.03.2020Në selinë e Agjencisë Menaxhimit Emergjent, zv. Drejtori i Përgjithshëm z. Shefki Abdullahu me stafin e Drejtorëve të ...
Takim pune me njësit varëse të AME-së

Takim pune me njësit varëse të AME-së

Prishtinë, 10.03.2020 Zëvendës Drejtorit i Përgjithshëm AME-së z. Shefki Abdullahu ka vizituar QOE 112 në Zveçan ku është takuar me ...
12345678910 Last