No items.
Trajnimi operacional me Modulin e Kërkim Shpëtimit në Ujëra Sipërfaqësorë

Trajnimi operacional me Modulin e Kërkim Shpëtimit në Ujëra Sipërfaqësorë

Trajnimi operacional me Modulin e Kërkim Shpëtimit në Ujëra Sipërfaqësorë , i planifikuar dhe zbatuar nga AME, ...
Pajisen  me uniforma pune  Njësit Profesionale të Zjarrfikëjes dhe Shpëtimit

Pajisen me uniforma pune Njësit Profesionale të Zjarrfikëjes dhe Shpëtimit

Agjencia e Menaxhimit Emergjent/MPB  bazuar në UA Nr. 26/2012 për Uniformën dhe Simbolet e NjPZSH-ve ka realizuar ...
AME përfundon me sukses ushtrimin "Shpata e Argjendtë"

AME përfundon me sukses ushtrimin "Shpata e Argjendtë"

Si rezultat i përgatitjeve disa mujore me strukturat e sigurisë në Kosovë , vendore si FSK, PK, dhe AME dhe ...
Projekti IPA DRAM

Projekti IPA DRAM

09 Mars 2017. IPA DRAM projekt i Bashkimit Evropian për rritjen e kapaciteteve te vendeve te Ballkanit perëndimor dhe Turqisë ...
Promovimi i Strategjisë për Zvogëlim të Rrezikut nga Fatkeqësitë dhe Plani i Veprimit  2016-2020

Promovimi i Strategjisë për Zvogëlim të Rrezikut nga Fatkeqësitë dhe Plani i Veprimit 2016-2020

Agjencia e Menaxhimit të Emergjencave, në kuadër të Ministrisë së Punëve të Brendshme me datë 27 ...
Kursi javor  Bazat e menaxhimit emergjent

Kursi javor Bazat e menaxhimit emergjent

Ne kuadër te planit të trajnimeve vjetore te AME-se nga dt. 20.02.2017 deri me dt. 24.02.2017 është organizuar kursi javor ...
1234